fbpx

Forumul Arhitecților și Urbaniștilor Români: „100 Years Past, 100 Years To Come”

Forumul Arhitecților și Urbaniștilor Români (RAUF) își anunță următorul eveniment care va avea loc la RIBA Forum în Londra, în 17 noiembrie 2018.

Evenimentul sărbătorește două viziuni distincte pentru mediul construit: crearea unui centru financiar global în Londra și, respectiv, conservarea arhitecturii vernaculare din România. Sir George Iacobescu, CEO al Canary Wharf Group și arhitecta Silvia Demeter-Lowe își vor prezenta aportul pe care l-au adus profesiei de-a lungul anilor.

RAUF va prezenta dialogul pe care l-a inițiat cu RIBA (Institutul Regal al Arhitecților Britanici) și OAR (Ordinul Arhitecților din România) care are ca scop formalizarea unei colaborări tripartite ce va stabili viitorul cadru de lucru și schimb de cunoștințe între cele trei organizații și membrii acestora.

 RAUF a fost înființat în 2015 în Londra ca o inițiativă de deschidere a canalelor de comunicare și colaborare între arhitecții și urbaniștii români care profesează în Marea Britanie și alte asociații profesionale din Regatul Unit. Forumul vizează promovarea unui schimb de cunoștințe și bune practici între organizațiile profesionale și membrii acestora, în cadrul mediului construit.

Din 2015, cu sprijinul partenerilor noștri, RIBA și OAR, asociația a crescut la 300 de membri și asociați. Prin evenimente recurente, RAUF inițiază subiecte cheie, în dialog cu personalități relevante din domeniul arhitecturii, cu scopul de a îmbunătăți calitatea mediului construit.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pe Eventbrite:
https://www.eventbrite.co.uk/e/100-years-past-100-years-to-come-tickets-50559215976

Pentru solicitări de presă: Iulia Frățilă, contact@rauforum.co.uk

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0