fbpx

GALA TRAFICANTULUI DE CULTURĂ INTERNAŢIONAL 2012

Experiment. Teatru. Clandestin. şi Fundaţia Alternative România propun:

GALA TRAFICANTULUI DE CULTURĂ INTERNAŢIONAL 2012

… în ţara minunilor!

GALA TRAFICANTULUI DE CULTURĂ INTERNAŢIONAL 2012

21 – 24 septembrie 2012| Str. Griviţei nr. 11 Oradea| Rovex. Fabrica de Blănuri. Teatru Hale

GTCI 2012 îşi propune teatru, arte vizuale, carte, fotografie, film, laboratoare pe diverse teme, conferinţe, forme artistice variate, mai mult sau mai puţin convenţionale în compania unor artişti din ţară dar şi internaţionali, precum Andreea Bibiri, Simone Perinelli, Mike Godoroja, Dubase, Raluca Mara, Diana Oţet, Consuelo Mura, Ana Florea, Alexandra Gavrila, Acustimantico, Allan Dalla, Gabor Zsofi şi mulţi alţii. Intrare pe bază de bilet sau de abonament. Costul unui bilet 15 lei/zi sau abonament de 4 zile, în valoare de 35 lei.

O Gală a Artelor Fundamentale, o sărbătoare a celor care iubesc într-adevar valorile culturale, o sărbătoare nu numai a artistului pentru spectator ci şi a spectatorului pentru artist, participarea efectivă la această manifestare cu inima, sufletul şi mintea.

Viaţa nu are numai suprafaţă, ci şi adâncime; n-are numai prezent ci şi viitor. Pentru a o cunoaşte şi a o domina intră în trafic, fi complice în Gala Traficantului de Cultură Internaţional! Din 21 septembrie, 4 zile de trafic de cultură la Rovex. Fabrica de Blănuri. Teatrul Hale.” Sebastian Bărbălan – director artistic,

despre GTCI 2012

GTCI este festivalul producţiilor de nişă, al experimentului şi experimentalului, al noilor formule şi răsturnări de convenţie sau, altfel spus, este piaţa de schimb a noutăţilor spectaculare. Festivalul urmăreşte realizarea unor evenimente culturale în vederea atragerii tinerilor înspre cultură, artă şi tradiţie. Festivalul este de natură underground – manifest – alternativ, aici se întâlnesc atât artişti consacraţi cât şi debutanţi.

Vă aşteptăm … în ţara minunilor!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0