fbpx

Galeriile Noblesse anunţă prima ediţie Insign Awards

Începând cu 1 septembrie 2010, Insign by Galeriile Noblesse va premia, în cadrul Insign Awards, cele mai reuşite proiecte de amenajări interioare realizate de designeri şi arhitecţi români în 2010. Insign Awards lansează, de asemenea, o provocare adresată tinerilor aspiranţi la o carieră în sfera designului interior, oferindu-le posibilitatea de a-şi promova proiectele create în 2010, în cadrul competiţiei pentru un premiu special.

Loredana Preda, General Manager Galeriile Noblesse: “Aşa cum ne-am propus din momentul lansării Insign, continuăm iniţiativa de a promova designul în toate formele sale. Insign Awards este o competiţie prin care dorim să arătăm aprecierea faţă de designerii şi arhitecţii români şi proiectele pe care le realizează. Vrem totodată să susţinem tânăra generaţie printr-o secţiune specială pe care o lansăm în cadrul acestui concurs. Suntem siguri că Insign Awards va atrage cele mai interesante şi creative interioare şi va deveni, în fiecare an, un reper important în calendarul specialiştilor din domeniu, dar şi o tradiţie în aria evenimentelor pe care le promovăm.”

Designerii pot înscrie în competiţie cel mai reprezentativ proiect de amenajare interioară realizat în 2010, indiferent de stilul abordat. Toţi cei care doresc să participe la concurs se pot înscrie pe site-ul www.insign.ro începând cu 1 septembrie 2010. Înscrierile se vor încheia pe 1 noiembrie, urmând ca, la jumătatea lunii noiembrie, să fie desemnaţi câştigătorii de către un juriu avizat, format din specialişti atât din România cât şi din Europa.

Premiile constau în bani dar şi în excursii în Europa, la cei mai renumiti producători şi designeri.

Galeriile Noblesse anunţă prima ediţie Insign Awards

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0