fbpx

Gama Porotherm TermoExpert – materiale sănătoase și eficiente energetic pentru casă

Unde ne petrecem cel mai mult timp din viața noastră? La serviciu, acasă, la cumpărături, la restaurant sau în vizită. Prin urmare, peste 90% din timpul nostru îl petrecem la interior. Anveloparea din ce în ce mai riguroasă, care împiedică pătrunderea aerului în interior îmbunătățește eficiența energetică a unei clădiri, dar afectează în același timp climatul interior. Selecția materialelor de construcție este, prin urmare, din ce în ce mai importantă.

Având la bază cei peste 200 ani de inovație, Wienerberger a perfecționat continuu modalitatea de realizare a zidăriilor ceramice. Gama Porotherm TermoExpert reprezintă o combinație de materiale tradiționale și tehnologii moderne, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe și asigură casei tale un climat sănătos și confortabil pentru mai multe generații.

 

Temperaturile prea reci sau prea calde se echilibrează dincolo de pereții construiți cu soluțiile Porotherm TermoExpert

 

Acestea mențin temperatura optimă în orice condiții, absorbind pe de o parte energia naturală de la soare și păstrând căldura din interior. Pe de altă parte, este materialul de construcție care se comportă cel mai bine când temperaturile cresc, datorită inerției termice ridicate și a proprietatilor termoizolante.

 

Climat sănătos la interior

 

În general, materialele de construcție influențează puternic climatul interior și calitatea vieții. Un mediu de viață sănătos necesită în special utilizarea materialelor de construcție potrivite. Blocurile ceramice, cărămida sau țiglele ceramice sunt materiale naturale care nu reprezintă un pericol pentru ambient. Dimpotrivă, datorită proprietăților de reglare a umidității, construcțiile realizate din cărămidă au o contribuție considerabilă la un stil de viață sănătos.

 

Eficiența energetică și construcția durabilă sunt alte două subiecte importante în prezent. Oamenii caută din ce în ce mai mult sisteme și soluții durabile, ecologice și eficiente din punct de vedere energetic.

 

Blocurile ceramice din gama Porotherm TermoExpert – unice pe piața din România?

 

Totul începe cu procesul de producție în sine, de la selecția materiei prime utilizate, pentru că secretul stă chiar în rețetă. Mai exact, în gradul de porozitate al blocurilor ceramice. Cu alte cuvinte, se adaugă materiale naturale poroase în argila (cum ar fi rumegușul) care pe durata procesului de coacere ard și formează pori, reducând astfel densitatea produselor și îmbunătățind proprietățile de izolare termică ale blocurilor ceramice Porotherm.

 

Blocurile ceramice Porotherm 38 STh și Porotherm 30 STh beneficiază de o configurație specială a pereților ceramici, ce asigură un traseu elaborat al fluxului de căldură, conferind produselor o performanță termică excepțională.

Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus completează gama TermoExpert cu o soluție inovatoare care conferă o transmitanță termică a zidariei de 0,21W/m2 K, pentru zidaria realizată cu Porotherm 36,5 TermoPlus, nefiind necesar un sistem de termoizolație suplimentar.

 

Combinând argila arsă și vata minerală, Porotherm 36,5 TermoPlus contribuie la calitatea aerului pentru o viață sănătoasă în interiorul locuinței, fără mucegai, mentinând temperatura optimă în orice condiții. Sistemul de zidărie realizat cu blocul ceramic șlefuit Porotherm 36,5 TermoPlus împreună cu spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix extra sau mortarul Porotherm Profi în rost subțire, asigură o execuție rapidă pentru o construcție performantă energetic.

 

Calitătile de izolare termică influențează și cheltuielile cu utilitățile. Reducerea costurilor cu utilitătile și întreținerea casei face din Gama Porotherm TermoExpert o investiție înțeleaptă pentru viitor, eficiența energetică păstrându-se pe toată durata de viață a construcției.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0