fbpx

GET ORGANISED! – CONCURS NAȚIONAL DE DESIGN

Bucharest Design Center împreună cu Antalis, cel mai mare distribuitor de hârtie creativă și produse de comunicare vizuală din Europa, organizează concursul național pentru crearea celui mai inspirat, simpatic și eficient cuplu Agendă & Calendar de birou pentru 2015! Tema consursului este WORLD OF COLOURS lansează invitația de a folosi cât mai creativ culorile disponibile din gama Image Coloraction!

Agenda de birou este cel mai palpabil instrument de organizare. Psihologii spun că atunci când scrii cu propria ta mână ce ai de făcut, devii cu mult mai conștient de ceea ce urmează să faci. O agendă bună este simplă, fără informații inutile, prietenoasă, pe care să îți facă plăcere să o vezi și să o porți cu tine oriunde.  

Calendarul de birou plasează în timp real acțiunile și durata lor. Completează agenda într-o pereche perfectă pentru a elimina haosul din viața unui om ocupat. Un calendar bun e logic, rapid, estetic.   Materialul din care vor fi realizate agenda și calendarul este hârtie Image Coloraction by Antalis. Mostrarul de culori și hârtie se află la magazinul Dizainăr și în showroom-urile Antalis din București, Cluj Napoca și Iași, iar elementele tehnice care trebuie incluse în proiect și regulamentul concursului pot fi descărcate de pe pagina Antalis dedicată concursului: www.antalis.ro/business/acasa/asistenta-clienti/image-coloraction.html.

Specificațiile tehnice pentru hârtie se află pe: www.antalis.ro/business/html/search/keywordSearch.htm?searchText=coloraction .   Propunerile trebuie să fie în format editabil (eps, psd etc), să exemplifice vizual toate elementele constitutive ale celor 2 obiecte de papetărie (agendă cu insert plic și calendar de birou) și să fie însoțite de date de contact: nume, prenume, telefon și e-mail.   Juriul care va alege câștigătorii este alcătuit din: Bucharest Design Center – Liana Vasilescu, Antalis – Gabriela Mohai (Marketing & Purcha sing Manager) și Alina Penciu (Communication & PR Manager), adplayers.ro – Iulian Toma și Adela Pârvu – jurnalist (www.adelaparvu.com). Marele premiu este în valoare de 250 euro, iar premiul de popularitate constă în hârtie creativă Antalis.  

Data limită de trimitere este 19 septembrie, ora 5:00 PM, la adresa de email imagecoloraction@antalis.ro. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 23 septembrie 2014 pe pagina de Facebook Bucharest Design Center.   Competiția „Get organised!” este susținută de magazinul-concept Dizainăr și Adela Pârvu – www.adelaparvu.com în parteneriat cu IQads, Zeppelin și Adplayers.   Showroom Antalis România: București – Str. Matei Basarab, nr. 20A și din țară: Cluj Napoca – B-dul Muncii, nr. 4 – 6 și Iași – Str. Graniceri, nr. 3 – 9.  

Magazinul Concept Dizainăr: Str. Puțul cu Plopi, nr. 17, sector 1, București (programul magazinului este de luni până vineri, 14:00 – 19:00, www.dizainar.ro.   Alte detalii găsiți pe pagina de Facebook Bucharest design center: www.facebook.com/BDC.design.center și www.antalis.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0