fbpx

Glam, eclectic, retro, minimalist, industrial: Stilurile amenajărilor interioare @ Ambient Expo

Dacă urmează să îți amenajezi casa, restaurantul sau biroul și ți-ai propus să lucrezi cu profesioniști, Romexpo, magazinul Dizainăr și Revista Atelierul organizează în 9 martie, de la ora 11.00, conferința Ambient Expo 2018 din cadrul târgului cu același nume, unde poți să afli despre Stilurile amenajărilor interioare de la unii dintre cei mai apreciați designeri și arhitecți de interior din România.

Conferința Ambient Expo 2018 va avea loc în Pavilionul nou B2 din complexul expozițional Romexpo, la standul Dizainăr, și va oferi exemple de bune practici în designul de interior.

Anul acesta tema conferinței este Stilurile amenajărilor interioare, iar profesioniștii care ne vor ajuta să înțelegem ce stil ni se potrivește și vor vorbi despre unele dintre cele mai cunoscute proiecte de design ale lor sunt:

  • Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior
  • Ileana Răducanu, profesor de design interior, redactor șef Elle Decoration Romania, talent scouter
  • Mihai Popescu, designer, Twins Studio
  • Marilena Popa & Arh. Alina Catrina, Zada Architecture
  • Cristina Stroe & Arh. Diana Nitreanu, Laboratorul de Arhitectură
  • Alex Adam, co-fondator AA Studio
  • Moderator: Mihnea Ghilduș, designer, DZNR Design Studio

„Ne aflăm frecvent în situații în care avem impresia că ne pricepem la toate. De exemplu eu am impresia că știu să cânt la chitară, până văd privirile îngrozite ale celor care mă ascultă. Și chiar știu să cânt dar nu ca un profesionist și cu siguranță nu mă va primi nimeni la vreo emisiune de talente. Din păcate și atunci când vine vorba de designul de interior, mulți români au impresia că se pricep să-și amenajeze singuri locuința, restaurantul sau hotelul și poate că și prietenii lor privesc oripilați rezultatul, dar le e teamă să o spună. În acest domeniu eu sunt profesionistul care folosește designul românesc atât ca unealtă dar și ca produs finit în amenajările interioare.
Vă invit pe 9 martie, la Romexpo, la o discuție cu alți profesioniști care scriu istoria designului românesc și care vor demonstra de ce e atât de important să lucrezi alături de un designer sau un arhitect atunci când începi un proiect de amenajare”, Mihnea Ghilduș, designer, moderatorul conferinței Ambient Expo 2018.

La eveniment sunt așteptați și designeri, producători și antreprenori români din domeniile conexe, presa de profil, cât și studenții de la facultățile de Arhitectură și Design.

Pentru a afla mai multe informații despre speakeri și program, urmăriți evenimentul pe Facebook și site-ul www.ambient-expo.ro.

Accesul se face pe bază de invitaţie. Pentru a obține invitația, vă rugăm să transmiteți un e-mail cu subiectul #ConferintaAMBIENTexpo2018 la: violeta.dalae@romexpo.ro. Locurile sunt limitate.
________________

Dizainăr este magazinul de design românesc ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă, capabilă să concureze la standarde internaționale. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr și pe site-ul www.dizainar.ro veți găsi o selecție de peste 400 de produse de serie ale designerilor români, unii dintre ei premiați internațional, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

afis_conferinta-ambient-expo-2018_-dizainar

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0