fbpx

Glamour Floors. Lemnul în forma sa cea mai frumoasă

Din punct de vedere estetic, lemnul curat, pur, reprezintă cel mai atrăgător tip de suprafaţă. El are un caracter puternic senzorial şi plin de emoţie, şi transmite mesaje prin toţi porii. Tratamentul special de protejare a suprafeţei lemnului Live Pure combină estetica lemnului proaspăt tăiat cu aspectele de ordin practic ale unei suprafeţe lăcuite. Astfel, Live Pure vă infrumuseţează căminul cu naturaleţe.

Live Pure este un produs inovator dezvoltat de BOEN, unul dintre liderii europeni în producţia de parchet din lemn, ce combină aspectele estetice ale lemnului cu inovaţia tehnologică. Scândurile de stejar cu tratament Live Pure au un aspect foarte natural, cu o finisare ultra-mată şi caracteristici de protecţie foarte bune.

Eiche Nature_Maxi_Live Pure_65-x-NEUar_Nordic_CMYK_300dpi

Live Pure oferă o rezistenţă sporită la abraziune şi protejează lemnul de praf, murdărie şi lichide datorită unui tratament special aplicat pe suprafaţa lemnului, care păstrează aspectul neted, curat şi natural luminos – un aspect autentic, la fel ca un lemn proaspăt şlefuit. Parchetul este astfel uşor de întreţinut şi aspectul natural al lemnului nu este alterat. De asemenea, suprafeţele Live Pure oferă un nivel ridicat de stabilizare UV.

Nordic_Oak Andante white_Plank Castle_Live Pure_3263

Produsul este disponibil într-o gamă largă de culori moderne, ceea ce îl face uşor de integrat în orice tip de amenajare interioară.

Rustic_Oak Animoso_Plank_Live Pure_532_CMYK_300dpi

Pentru mai multe detalii, vizitaţi:

www.glamourfloors.ro

www.boen.com

Oak Andante white_plank Castle_LP_0258_RGB_300dpi

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0