fbpx

i.life sau vederi din Paris, de la Together World Tour by Ideal Standard

Together World Tour by Ideal Standard a sosit recent la Paris pentru a patra oprire a călătoriei sale cinematografice în jurul lumii. Evenimentul din 21 octombrie a prezentat cea mai recentă colecție de baie Ideal Standard – i.life – și a evidențiat, de asemenea, uimitoarea juxtapunere între cele două fețe ale Parisului prin vechile meșteșuguri reinterpretate în cheie contemporană, prin spiritul pop și vocația pentru lux și eleganță.

i life 4

Together World Tour este o serie de evenimente legate de șase destinații – fiecare selectată datorită faimoasei ei contribuții la design și cultură. Pe măsură ce pătrunde în frumusețea unică a fiecărui oraș, Ideal Standard lansează simultan noi colecții de produse către comunitatea de arhitectură și design printr-un format artistic și captivant.

După succesul celor trei evenimente anterioare ale turneului de la Milano, Berlin și Londra, cel mai recent eveniment din serie și-a extras inspirația din una dintre capitalele mondiale ale modei pentru a oferi perspective unice asupra tendințelor și a explora evoluția designului băilor.

Co-CEO-ul Ideal Standard, Jan Peter Tewes, a declarat: „Parisul este renumit în lume pentru teatralitate și modă, fiind locul îndrăgit de cei mai emblematici designeri și artiști din întreaga lume. De-a lungul istoriei, a dat societății mii de tendințe în materie de design, așa că pentru noi Parisul a fost o alegere firească pentru a prezenta modul în care ne-am rafinat procesele de fabricație de-a lungul celor 200 de ani de experiență.

Procesul creativ al Ideal Standard se află într-o interacțiune nesfârșită cu cercetarea și experimentarea, întotdeauna cu scopul de a dezvolta produse de cea mai înaltă calitate. Printr-o experiență digitală cinematografică, cu Parisul ca ancoră, am reușit să surprindem evoluția de la societatea atelierului la lumea industrială a ceramicii de baie și să transmitem adevărata noastră pasiune pentru designul băilor.”

Filmul i-a delectat pe spectatori cu o incursiune în culisele fabricii Ideal Standard, acolo unde inovația, inspirația și tehnologia creează designuri deosebite și colecții inconfundabile.

Jan Peter a continuat: „Un atelier nu este doar un loc fizic, ci unul iconic în care maeștrii actuali îi învață pe viitorii maeștri cum să facă lucrurile. Aceștia asigură fiabilitatea prin practici încercate și testate, având în același timp libertatea de a se juca și de a aplica noi tehnici și tehnologii. Pentru Ideal Standard, aceasta înseamnă stabilirea obiectivelor de cea mai înaltă calitate, producerea în serie, dar fără a neglija cele mai mici detalii care îmbunătățesc experiența clientului.”

În cadrul evenimentului Ideal Standard a dezvăluit noua sa colecție i.life – o soluție completă de baie pentru viața de zi cu zi. Concepută pentru a aduce frumusețea în orice casă, indiferent de formă sau dimensiune, i.life oferă simplitate cu linii pure, creând un interior de baie liniștitor, unde funcționalitatea și simțul practic se întâlnesc cu frumusețea impecabilă.

i life 1

i life 2

Creat în colaborare cu studioul de design italian Palomba Serafini Associati, i.life le permite utilizatorilor să construiască un interior de baie de care să se poată bucura zi de zi. Cuprinzând o selecție de lavoare, vase de toaletă și bideuri ceramice cu un design delicat, cu forme rotunjite, dar și accesibile, i.life este o colecție practică și frumoasă, care creează un ambient calm și garantează că și spațiile mici, cum ar fi băile de oaspeți, sunt complete.

Vorbind despre colecția contemporană, directorul de design al Ideal Standard, Roberto Palomba, a spus: „Colecția de baie i.life este un adevărat exemplu de design care creează un fundal pentru o viață de calitate; design care promovează un spațiu sigur pentru viață și dragoste. Este o colecție inteligentă, versatilă, în care designul, confortul și igiena se îmbină frumos și suntem nerăbdători ca utilizatorii noștri să o integreze în casele lor.”

Ideal Standard a profitat de asemenea de evenimentul parizian pentru a prezenta noi produse din colecția premiată Atelier Collections – Extra, Linda-X și Tipo-Z.

Extra 2

Linda-X 1

tipo z

Roberto Palomba: „Atelier este versiunea proprie de Haute Couture a Ideal Standard – un proiect frumos realizat și atent supravegheat, încorporat în valoarea eternă a unui design de calitate. Cu aceste produse, am reușit să înțelegem esența timpului și să o traducem în modele care completează evoluția societății. Așa cum au dovedit și mai marii Parisului, fundamentul pentru designul atemporal se bazează mai degrabă pe valori, decât pe tendințe, și tocmai acest lucru a inspirat colecțiile noastre emblematice Atelier Collections.”

Următorul eveniment Together World Tour va avea loc în Dubai – orașul viitorului – pe 22 noiembrie 2021. Acest eveniment va face o călătorie în evoluția arhitecturii moderne din Dubai și modul în care diversitatea orașului, spiritul tânăr, mințile ambițioase și viziunea îi formează viitorul.

Pentru a vă înregistra pentru evenimente viitoare, pentru a ajunge la evenimentele anterioare și pentru a accesa conținut suplimentar exclusiv, vizitați www.togetherworldtour.com.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0