fbpx

IDIOMA aduce cartea de artă la Gaudeamus 2013

În perioada 20-24 noiembrie 2013, are loc cea de-a XX-a ediţie a Tîrgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2013 ce se va desfăşura în Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti şi se va desfăşura sub semnul a două numere “rotunde”: 85 de ani care au trecut de la prima transmisiune a Radio România, singurul post de radio din lume care organizează târguri de carte; 20 de ediţii la care ajunge Târgul Internaţional GAUDEAMUS în acest an.

IDIOMA va fi prezentă la această ediţie Gaudeamus 2013 cu cele mai importante 25 de titluri din cărţile româneşti de artă. Printre acestea se află şi albumele editurii igloo media din colecţia igloo patrimoniu, dar şi cele mai noi albume lansate: Karel Zdenek Liman. Arhitectul ceh al casei regale a României şi Mândrie şi Beton.

Singurul stand dedicat exclusiv cărţii de artă din România, IDIOMA este locul de întâlnire al autorilor, al galeriilor de artă, al atelierelor de grafică şi print. Noi toţi credem că o carte înseamnă dialogul dintre idee, grafică şi tipar. La Gaudeamus adăugăm acestui dialog expunerea şi difuzarea!

Carte de fotografie, de pictură, de sculptură, desene şi instalaţii, albume de călătorii şi istorii în imagini, însemne vizuale dinainte de ‘89, ediţii limitate, traduceri, eseistică şi ilustraţie – toate într-un stand printat de Square Media cu cele mai frumoase apariţii editoriale din 2012 şi 2013!

Vă invităm să (re)descoperiţi cele mai noi titluri realizate de Square media sau în colaborare: Despre Ochiul de Veghe (autor Vladimir Bulat; concepţie grafica Alexandru Branişte; editor Square Media), câştigătoare a premiului cea mai frumoasa carte din 2012 la Bun de Tipar; Jana Gertler Imagini din spatele frunţii (autor Adrian Buga; Editura UNArte şi Argo Art Consulting – carte nominalizată în cadrul concursului de design de carte Cele mai frumoase cărţi din România 2013) precum şi Jurnalul unui voluntar (autori Margareta Udrescu şi Reta Avramescu; editura Idioma), câştigătoare a premiului cea mai frumoasă carte ilustrată din 2013 la Cele mai frumoase cărţi din România.

Cel mai nou manual de Patrimoniu Cultural Judeţul Braşov, apărut luna aceasta la Editura Şcoala Agatonia, alături de primul manual şcoalr zonal despre patrimoniul cultural dedicat Judeţului Ilfov vă aşteaptă cu multă imagine frumoasă, povestiri despre locuri, oameni, monumente, obiceiuri, sărbători şi propuneri prin care autorul şi-a propus să aducă România cea adevărată mai aproape de sufletele noastre, adulţi şi copii deopotrivă.

Desemnat câştigător la categoria cea mai frumoasă carte ilustrata în cadrul galei Bun de Tipar 2013, albumul Geamii. Minarete pe cerul Dobrogei apărut la editura igloo media va fi de asemenea prezent la standul IDIOMA.

Puteţi vizualiza toate cărţile pe site-ul www.asociatiaidioma.ro.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0