fbpx

Igloo – 13 ani de arhitectură

În perioada 18 – 28 martie Galateca găzduieşte expoziţia aniversară IGLOO – 13 ani de arhitectură, un proiect multimedia ce transpune 13 ani de activitate editorială şi tot atâţia ani de muncă de proiectare, peste o sută de reviste, zeci de albume şi colecţii, numeroase proiecte de arhitectură, design şi restaurări ce definesc pe scurt existenţa Igloo – media & architecture – din 2001 şi până azi.

Povestea Igloo poate prinde contur doar prin îmbinarea celor două ramuri – media şi architecture: independente una faţă de cealaltă, ele au crescut şi s-au dezvoltat din acelaşi trunchi, în acelaşi timp şi în acelaşi mediu. La aniversarea celor 13 ani ne propunem o retrospectivă a celor mai importante momente din istoria Igloo, o privire înapoi asupra principalelor repere ale dezvoltării noastre ca editură, dar şi ca birou de proiectare. Un moment de răgaz, necesar şi pentru a trasa direcţiile viitoare.

Expoziţia aniversară pe care o pregătim între 18-28 martie la Galateca are ca scop tocmai îmbinarea celor două părţi Igloo, o încercare de a schiţa parcursul unui demers iniţiat acum 13 ani ce a avut şi are ca scop practicarea şi promovarea unei arhitecturi de calitate.

În spaţiul alb de la Galateca vom sărbători cei 13 ani Igloo şi printr-o serie de evenimente speciale, lansări de carte şi seri tematice alături de prietenii igloo şi toţi cei pasionaţi de arhitectură.

Marţi, 18 martie, începând cu ora 18:00 în cadrul expoziţiei va avea loc lansarea albumului Adrian Spirescu. Pagini de arhitectură. Interferenţe şi nelinişti apărut în colecţia iglooprofil.

Calendarul evenimentelor va fi publicat pe site-ul igloo.ro şi galateca.ro.

Sponsori principali: Ytong, Franke

Sponsori: SSAB, BOSE, Arelux, Delta Studio

Parteneri: Galateca, INNOVA, Heineken, Ines, plotareonline.ro, Antonescu PR

Ne puteţi urmări şi pe pagina de Facebook: Igloo Media

Facebook event: https://www.facebook.com/Igloomedia#!/events/378475682294406/

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0