fbpx

Igloo la Noaptea Fotografiei

Pe 27 iunie, cu ocazia Nopţii Albe a Fotografiei, eveniment realizat de F64 şi Pixelpedia, Igloo media va organiza expoziţia de fotografie “Olane dobrogene”. Vernisajul va avea loc începând cu ora 19:00 în pub Energiea din str. Brezoianu nr 4.

Alături de albumul din colecţia igloo patrimoniu – Olane. Case tradiţionale din Dobrogea – expoziţia îşi propune să ofere o perspectivă bine documentată asupra arhitecturii tradiţionale a Dobrogei, promovând specificul locului, precum şi responsabilitatea şi nevoia de implicare în actul de arhitectură.

Expoziţia prezintă o selecţie de fotografii publicate în albumul Olane ce încearcă să surprindă ceea ce a mai rămas din arhitectura tradiţională a zonei. Fie că este vorba despre gospodării înstărite sau despre locuinţe în plină ruină, toate imaginile cartografiază specificul acestui spaţiu confruntat în ultimii ani cu invazia materialelor contemporane artificiale şi a formelor care au migrat din arhitectura oricum îndoielnică a oraşelor.

Peste 30 de locaţii din Capitală au pregătit expoziţii de fotografie în cadrul acestei prime ediţii a Nopţii Fotografiei. Galerii de artă, cafenele, cluburi şi chiar sedii de companii alcătuiesc traseul unei nopţi dedicate poveştilor vizuale de diverse tipuri, de la piesaje tradiţionale la portrete expresive sau fotografii de eveniment, toate sub semnul pasiunii pentru fotografie.

Mulţumim pentru sprijin partenerilor noştri: Energiea şi Plot Shop

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0