fbpx

igloo likes: canapeaua Diagon 3 în 1 de la Feydom. Design, modularitate și rezistență

Povestea Feydom a început în 2005, în Macedonia, atunci când designerii Filimena și Zoran Radonjanin, inspirați din numeroasele lor călătorii în Asia, acolo unde spațiile extrem de reduse cer mobilier adecvat și cât mai multă versatilitate și ergonomie, au creat primele piese de care aveau nevoie pentru amenajările lor. 

 

Astfel, spiritul Feydom s-a materializat în canapele și fotolii modulare, care se pot transforma în colțuri de povești și discuții, șezlonguri, ba chiar și paturi matrimoniale sau twin (în funcție de spațiu și necesități). Structurile de bază din lemn masiv de fag, textilele impermeabile și foarte rezistente, dar și spațiile de depozitare sunt doar câteva dintre caracteristicile acestor piese de mobilier. 

 

Diagon canapeaua care te uimește

Unul dintre cele mai apreciate modele de către arhitecți s-a dovedit a fi Diagon. Deși apărută de curând pe piață, această canapea se bucură de nominalizarea la German Design Award 2022, demonstrându-și potențialul și funcționalitatea. 

 

Este o canapea atipică, menită să stârnească uimirea oricui prin maleabilitatea sa. Modelul este prevăzut cu un sistem modular și transformabil, setul conținând două perechi de elemente patrulatere cu un aspect special, așezate pe picioare înalte ce conferă un „aer scandinav” obiectului. Modulele pot avea o deschidere de 180 de grade, iar unghiurile drepte oferă un design unic. Aspectul minimalist este obținut cu ajutorul liniilor diagonale ce conferă încăperii un stil elegant și somptuos, ce se pretează diferitelor tipologii de spații, de la încăperile de birou, la camera de zi sau chiar dormitor.

 

 

4 ani de Feydom București și 2000 de copaci plantați

Însă povestea continuă și în România – și nu de puțin timp. În această vară, Feydom împlinește 4 ani de când a ajuns la București, celebrând acest concept inovator, menit să uimească și să schimbe configurația spațiului în casele românilor. Și pentru a sărbători așa cum se cuvine cei 4 ani, Feydom oferă prietenilor igloo, 4% discount cu codul FEYDOM4 pentru orice achiziție în luna iulie. Reducerea se aplică în oricare dintre cele două showroom-uri din București (Șos. Gheorghe Ionescu Sisești 226 și str. Mihai Eminescu 171, sector 2).

Intrați pe www.feydom.ro și luați un loc 🙂

Misiunea brandului, pe lângă aceea de a-și mulțumi clienții, s-a dovedit a fi și grija și respectul pentru natură. Astfel, pentru fiecare canapea vândută, s-a plantat un copac de Paulownia. În anul 2022, pădurea Feydom a ajuns să fie formată din aproximativ 30 000 de pomi, din care 2000 în România.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0