fbpx

igloo likes: Colecția de mobilier Altmod X Ghica Popa. Citește să vezi ce reducere ți-am pregătit :)

Altmod reprezintă colaborarea dintre producătorul de mobilier Modul Design, arhitectul Alex Ofrim şi artistul Ghica Popa. Combinând funcţionalitatea cu grafica contemporană, colecția Altmod X Ghica Popa aduce o doză de individualitate şi confort locuinţelor moderne. Grafica ludică semnată de Ghica Popa poartă titlul Time Traveller, îndemnând la creativitate şi libertatea imaginaţiei. Ea este completată de o alăturare surprinzătoare între o nuanţă calmă de gri şi un galben optimist şi plin de viaţă. La rândul său, negrul mat al mânerelor aduce o notă de eleganţă discretă. 
Piesele sunt realizate din PAL melaminat cu finisaj beton și galben, combinația de gri și galben reprezentând culorile anului 2021 conform Institutului Pantone). Ele sunt prevăzute cu picioare din metal negru şi sistem de închidere silenţios.

THE CABINET

Lucrurile tale vor fi depozitate cu stil în acest dulap minimalist-chic decorat de Ghica Popa, cu respect faţă de spaţiul disponibil în locuinţă.

altmod3

THE MEDIASET

Ideală ca suport pentru echipament media, această piesă poate fi, de asemenea, folosită pur şi simplu ca dulap, aducând un refresh spaţiului de living. 

altmod9

THE TV STAND

Indiferent dacă preferi aventura, romance-urile, documentarele sau desenele animate, acest stand TV va susţine cu stil orice tip de entertainment.  

altmod6

THE NIGHTSTANDS

Se spune că cele mai bune idei vin în somn, iar noptierele Altmod X Ghica Popa ilustrează perfect această noţiune. Silueta industrial chic întregeşte personalitatea puternică a piesei, rămânând, în acelaşi timp, îndeajuns de discretă pentru a face casă bună cu stilul personal al locatarilor.

altmod8

REDUCERE 10%

Cum știm că prietenii igloo sunt pasionați de design – și mai ales de design românesc contemporan –, noi v-am pregătit o reducere de 10% la produsele Altmod. Folosește codul igloolikesALTMOD pe https://www.altmod.ro/ toată luna noiembrie și dă un aer nou casei tale.

Beneficiezi de transport și montaj incluse în București/Ilfov și de transport gratuit în țară.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0