fbpx

igloo likes: Noi scaune de designer, adunate din întreaga lume

Obiect esenţial, fără de care nu ne-am putea imagina un spaţiu de locuit sau de lucru, scaunul este, de asemenea, probabil cea mai versatilă piesă de mobilier, fiind uşor de transportat şi oferind posibilităţi practic nelimitate din punctul de vedere al designului şi al materialelor folosite. Igloo a aruncat o privire prin lume şi a pus cap la cap o mică selecţie de scaune noi, fiecare cu o personalitate puternică şi proprie, ce reprezintă doar câteva din ipostazele pe care le poate lua această piesă nelipsită din vieţile noastre.

 

Afteroom Dining Chair for MENU

Creat pentru retailerul de mpbilier şi decoraţiuni de designer MENU, acest scaun aduce un omagiu stilului Bauhaus. Cea mai recentă versiune a modelului este realizată din furnir de stejar şi combină tehnicile tradiţionale cu o textură naturală şi un grad înalt de confort.

MENU_Afteroom_Plywood_Dining_Chair

Cu o siluetă elegantă, uşor curbată, scaunul oferă echilibrul ideal între estetică şi funcţionalitate, fiind potrivit pentru orice tip de spaţiu, fie că vorbim despre  masa de dining din cadrul unei locuinţe sau despre recepţia unui hotel. Scaunul Anteroom este disponibil în trei variante de culoare, fiecare punând în evidenţă frumuseţea naturală a materialului.

MENU_Snaregade_Dining_Table_Round_Afteroom_Plywood_Dining_Chair_Levitate_Pendant_Houkime_Rug_2

 

Chic Folding Chair by Kun Design

Realizat din aluminiu, lemn de tec şi textile custom, rezistente la condiţiile din exterior, acest scaun pliant,uşor de depozitat şi transportat, este inspirat de aspectul emblematic al scaunului de regizor, nelipsit de pe platourile de filmare ale secolului 20, pe care îl simplifică şi optimizează cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Chic Chair-Khaki

Fiecare dintre elementele componente dovedeşte o grijă deosebită faţă de detaliu, de la cadrul metalic şi braţele din lemn de tec la materialul textil 3D realizat de mână şi buretele cu uscare rapidă folosite pentru pernă şi spătar.

Chic Chair-scene4

 

Askew Chair by StyleNations

Contemporan, dar cu referinţe subtile la formele sculpturale ale Antichităţii clasice, acest scaun atinge echilibrul ideal între aspectul geometric, compact al pernei şi spătarului, şi cel suplu, fluid, al cadrului din lemn. Contrastul dintre materialele robuste şi detaliile delicate ale execuţiei creează un efect atemporal, asigurând, în acelaşi timp, un confort deplin.

Askew arm chair 5C35

Scaunul Askew se poate integra uşor în orice tip de interior, de la locuinţe la birouri, hoteluri sau spaţii de aşteptare. Spătarul şi perna sunt disponibile într-o varietate largă de materiale textile, piele ecologică sau vinil, precum şi în mai multe culori.

Askew Lounge + arm chair

 

Evolve Chair by Tom Robinson

Realizat de mână, din plastic reciclat, scaunul Evolve urmăreşte să schimbe percepţia publicului larg asupra materialelor provenite din deşeuri, care pot avea aceleaşi calităţi estetice şi mecanice ca şi cele clasice, precum lemnul sau piatra. Pentru această piesă, designerul Tom Robinson a ales să colaboreze cu The Good Plastic Company, un pionier în domeniul reciclării, producător de panouri din plastic provenit din calculatoare vechi prin folosirea unei metode ce elimină emisiile de carbon, petrolul şi vopselele artificiale.

10_Tom Robinson_Evolve_Chair Hero Shot

Caracterul poros al materialului astfel produs a permis obţinerea unui aspect asemănător cu cel al pietrei naturale, demonstrând că tehnicile tradiţionale pot fi adaptate şi aplicate şi în cazul materialelor reciclate pentru obţinerea unor piese cu o identitate puternică şi adaptate noii ere.

4_Tom Robinson_Evolve_Chair Side prodile

 

Stay No.0 & Stay No.1 by Lost & Found

Piese cu caracter internaţional, realizate în China din lemn de arţar din America şi disponibile în variante de tapiţerie din piele naturală din Germania şi lână din Danemarca, scaunele Stay sunt inspirate de principiile yin şi yang, masculin şi feminin.

Stay Series_01

Stay No.0 atrage prin linii sinuoase, feminine şi o personalitate soft, dar rezistentă. Forma fluidă, cu îmbinări delicate, îndeamnă la calm şi relaxare. În schimb, Stay No.1 are o imagine masculină, puternică şi stabilă, cu îmbinări solide, unghiuri ascuţite şi linii clare, hotărâte.

Stay_scene_08

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0