fbpx

Igloo media lansează platforma online Profil ≤ 30

Igloo Media vine în sprijinul arhitecților și designerilor aflați la început de drum și lansează Profil ≤ 30, o platformă de debut care va găzdui cele mai inovative proiecte de arhitectură și design ale tinerilor creatori cu vârsta de maxim 30 de ani.

Pornind de la constatarea că arhitecții tineri își găsesc un drum din ce în ce mai greu pe piața de profil, ne-am propus crearea acestei comunități, parte a site-ului igloo.ro, un spațiu virtual deschis pentru toți cei care îndeplinesc criteriul calității, indiferent de experiență și notorietate. Profil 30 le oferă ocazia să se bucure de vizibilitate în rândul publicului igloo, format atât din specialiști în domeniul arhitecturii și designului, cât și din persoane interesate de domeniile creative, posibili beneficiari și colaboratori. Astfel, utilizatorii platformei nu numai că au șansa să își promoveze proiectele într-un mediu propice dezvoltării carierei lor, dar au și ocazia să interacționeze și să dezvolte noi proiecte.

Utilizatorii platformei își pot crea singuri pagina de profil, completându-și datele referitoare la studii și experiență și își pot actualiza permanent galeria de proiecte, prin intermediul unei interfețe ușor de utilizat. Pentru a garanta acuratețea și calitatea informațiilor prezente pe site, echipa editorială igloo va acționa ca un filtru, făcând publice doar proiectele de calitate.

Profil 30 este găzduit igloo.ro, o publicație online recent îmbunătățită, din punct de vedere grafic și editorial, care oferă cititorilor cele mai proaspete știri din domeniul arhitecturii, designului și culturii, dar și articole atent documentate. Realizat cu sprijinul Administrației Fondului Cultural Național, proiectul se înscrie într-un demers mai amplu al editurii, prin care se urmărește dezvoltarea conținutului editorial online, prin publicarea unui număr considerabil de articole realizate strict pentru acest tip de mediu de comunicare. Scrise de redactorii și colaboratorii igloo, textele sunt însoțite de un număr mare de fotografii de calitate, transformând http://profil30.igloo.ro/  în pagina web care merită urmărită zilnic, cu informații de larg interes, ce pot fi accesate cu încredere.  

Intră în comunitatea tinerilor arhitecți și designeri sub 30 de ani și descoperă noi oportunități de promovare! Creează-ți Profil ≤ 30

arhitectură | design interior | peisagistica | urbanism | design de obiect

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0