fbpx

igloo recomandă: Salonul de Fotografie Bucureşti

Salonul de fotografie Bucureşti îşi deschide porţile pe 11 iunie la The Ark-Bursa Mărfurilor, Calea Rahovei colţ cu Uranus, intrând, din prima sa zi, în circuitul de vizitare a Nopţii Albe a Galeriilor. Salonul se desfăşoară pe perioada a trei zile – 11-13 iunie.

Loc de întâlnire a marilor mărci, a fotografilor şi amatorilor de fotografie, Salonul reprezintă un prilej de informare, echipare şi schimb de idei. În cadrul evenimentului, amatorii şi profesioniştii pot testa şi achiziţiona ultimele noutăţi din domeniu. La standurile care poartă însemnele celor mai importante nume de pe piaţă, cum ar fi F64, Dynaphos, Foto Hobby, Imatech, Photosetup, Square Media, Viste Fotografia pot fi găsite marile mărci ale lumii imaginii: Nikon, Canon, Epson, HP, Manfrotto, Kata, Hiti, etc.

Nu vor lipsi soluţiile de printare şi înrămare, ilustrate de ArtPoster şi Kodex, şi nici publicaţiile din domeniu, cum ar fi revista igloo şi volumele publicate de igloomedia, sau albumele expuse de Cărtureşti.

Salonul de Fotografie propune, de asemenea, un program de întâlniri, cursuri, expoziţii, demonstraţii:

  • Foto4ALL este o expoziţie cu vânzare, organizată în interesul fotografilor, a cărei ţintă este aceea de a încuraja atât talentele emergente, cât şi artiştii recunoscuţi să expună şi să îşi vândă lucrările. 20 de fotografi vor expune 60 de lucrări la Foto4ALL, în perioada 11-16 iunie. Vernisajul expoziţiei va avea loc vineri, 11 iunie, orele 19.00.
  • Salonul de Fotografie organizează, în parteneriat cu Imatech 3, cursuri de fotografie pe toată perioada Salonului: High End Photography – Estetică şi Tehnologie – 11 iunie, Oglinda – 12 iunie, Imponderabil – 13 iunie.
  • În parteneriat cu Asociaţia Nevăzătorilor din România, Salonul de Fotografie prezintă printul în relief, o tehnologie pentru persoanele cu deficienţe vizuale. O serie de lucrări selectate din expoziţia Foto4ALL vor fi prezentate publicului interesat sub forma printului în relief. Lucrările vor fi folosite, ulterior, de către Asociaţie în scopuri didactice.
  • Fototrend – este genericul sub care studioul foto amenajat de Dynaphos în cadrul Salonului organizează, pe perioada celor trei zile, şedinţe foto atât pentru publicul amator, cât şi pentru celebrităţile care vor fi prezente la salon. Urmăriţi programul Fototrend de la Salonul de Fotografie pentru a putea asista sau poza la sesiunile de aici!

Date de reţinut:

Conferinţă de presă: vineri, 11 iunie, orele 12.30, The ARK-Bursa Mărfurilor, Calea Rahovei 196A, vis-a-vis de Piaţa de Flori Coşbuc.

Deschiderea oficială a Salonului de Fotografie şi vernisajul Expoziţiei Foto4ALL: vineri, 11 iunie, orele 19.00, The ARK-Bursa Mărfurilor. Evenimentul va fi urmat de o degustare de vin franţuzesc din regiunea Languedoc-Roussillon, oferită de Vinares Distribution România.

Program de vizitare a Salonului şi Expoziţiei:

Vineri, 11 iunie: 12.00 – 04.00 (Noaptea Albă a Galeriilor)

Sâmbătă, 12 iunie: 11.00 – 20.00

Duminică, 13 iunie: 11.00 – 18.00

Contact presă: Şerban Mestecăneanu, tel. 0722 585 993, serban.mestecaneanu@salonfoto.ro

igloo recomandă: Salonul de Fotografie Bucureşti

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0