fbpx

Igloo şi Idezio oferă 150 de abonamente gratuite arhitecţilor

La aniversarea de 10 ani, igloo şi Idezio pun în valoare arhitectura, printr-o ofertă specială de abonare: primii 150 de arhitecţi care se înscriu pe site-ul www.igloo.ro/abonamentegratuite primesc cadou un abonament pe un an (10 apariţii) la revista igloo habitat & arhitectură, începând cu numărul dublu decembrie 2011 – ianuarie 2012.

Automat, abonaţii vor beneficia de un discount de 30% la toate produsele igloomedia. Detalii despre colecţia igloomedia găsiţi pe www.igloo.ro/colectii.

La finalul campaniei, prin tragere la sorţi, unul dintre arhitecţii înscrişi va câştiga, din partea Idezio, un scaun First 1290, design Gianluigi Landoni.

Igloo şi Idezio oferă 150 de abonamente gratuite arhitecţilor

Conceptul IDEZIO este o declaraţie clară a ELEGANŢEI. Design-ul creativ al produselor marca Idezio include atât elemente dinamice care exprimă entuziasmul pentru tot ce e nou, cât şi forme care dovedesc experienţa acumulată şi transformată într-o evoluţie a stilului clasic.

Compania s-a născut în anul 2003 din pasiunea pentru inovaţie, aprecierea eleganţei şi din dorinţa de a le îmbina, folosind cele mai performante tehnologii. În noul concept prezentat şi in showroomul IDEZIO, calitatea produselor, design-ul creativ şi preocuparea pentru stil a determinat specializarea companiei în produse destinate segmentului rezidential şi în mobilier pentru spaţii de birouri. IDEZIO creează piese de mobilier unice şi redefineşte ideea de spaţiu împreună cu tine!

www.idezio.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0