fbpx

CONCURS ÎNCHIS! Igloo te trimite la concertul Kings of Leon

Cu ajutorul random.org am ales câștigătorul biletului pentru concertul trupei Kings of Leon, de mâine 17 iunie. În tombola pentru câștigarea premiului au fost înscrise toate comenzile (de cărți sau abonamente) înregistrate pe site-ul igloo.ro în perioada 12 – 15 iunie, achitate până astăzi, 16 iunie. Astfel, câștigătorul este dl. Dadarlat Adrian din București.

Felicitări!

Cu doar câteva zile înainte de mult așteptatul concert al trupei Kings of Leon la București venim cu surprize pentru cei care nu și-au rezervat încă bilet: prin tragere la sorți oferim un bilet la concertul ce va avea loc sâmbătă,  17 iunie  pe Arena Națională.

Comandă* minim o carte sau un abonament din shopul igloo.ro până pe 15 iunie și intri automat în tragerea la sorți pentru câștigarea biletului. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat vineri, 16 iunie pe site-ul și pagina de facebook Igloo.

*pentru a participa la tombolă comenzile înregistrate online trebuie achitate până pe 16 iunie

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”samewindow” url=”https://www.igloo.ro/shop/carti/”]SHOP IGLOO[/button]

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0