fbpx

În curând la Romexpo va avea loc deschiderea târgului de mobilă BIFE!

ROMEXPO S.A. in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si cu Asociatia Clubul Roman de Mobila prezinta in perioada 12-15 septembrie 2012 BIFE – Bucharest International Furniture Exhibition. Expozitia doreste sa reuneasca si sa promoveze oferte si tendinte de pe piata de profil. Evenimentul creeaza pentru retaileri, designeri, decoratori si arhitecti ocazia de a cunoaste si achizitiona ultimele produse, de a descoperi tendintele industriei si de a stabili contacte de afaceri.

Incepand cu editia din acest an, organizatorii propun un concept nou pentru intalnirile specialistilor in cadrul conferintei “DESIGN, CONCEPT OF LIVING” desfasurata pe parcursul a doua zile. Conferinta aduce o paleta remarcabila de personalitati ale industriei pentru a prezenta subiecte inspiratoare si provocatoare. Prin temele selectate vor fi aduse in atentia tuturor specialistilor perspective valoroase si puncte de discutie despre subiectele si tendintele industriei.

În curând la Romexpo va avea loc deschiderea târgului de mobilă BIFE!

Structura conferinta

  • Noi materiale – prezentari sustinute de 3 companii expozante
  • Design – tendinte – 4 prezentari astfel: 2 romani + 2 straini invitati speciali
  • Modele de business (studii de caz, idei de afaceri) – prezentari ale firmelor expozante
  • Echipamente – prezentari sustinute de 3 companii expozante
  • Design Academy – legatura intre teorie si practica, scoala de design romaneasca vs italiana, ce cauta tinerii in ziua de azi – prezinta reprezentanti ai Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, ai Academiei Domus – Milano, si ai Royal College of Art – Londra

In cadrul expozitiei, o zona special amenajata va fi dedicata CLASS LINVING si brandurilor internationale, pe care le reprezinta. Aici vor fi expuse ultimele tendinte in domeniu, devenind, in cadrul evenimentului BIFE, o zona-reper pentru industrie.

Salonul se va prezenta sub forma unui showroom al design-ului inovator, design axat pe nevoile concrete ale omului modern, dar adresat si persoanelor care se regasesc dincolo de design-ul conventional.

Specialisti renumiti in domeniul design-ului de mobilier vor sustine prezentari si workshop-uri pe teme de actualitate. Cu aceasta ocazie, participantii invitati vor intalni specialistii din domeniu si tinerii studenti la arhitectura, sectiile design, pentru facilitarea schimbului de experienta si imbunatatirea cunostintelor din domeniu.

In cadrul acestei editii a fost organizat si un concurs de Talent Scouting in care pasionatii de design au fost invitati sa propuna idei pentru Masa+Scaune pentru 6 persoane. Proiectele inscrise in concurs au fost jurizate de un juriu format din Serban Tiganas, Adrian Ciocazanu, Cristina Serban, Corvin Cristian si Camelia Sucu, iar primele 20 de proiecte vor fi expuse in cadrul unei expozitii pe perioada targului BIFE 2012. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 14 septembrie si vor fi premiati cu excursii la targurile internationale de profil si abonamente la revista Igloo timp de un an.

Detalii pe www.bife.ro

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0