fbpx

În Fața Blocului primește premiul pentru Cea Mai Frumoasă Carte a anului.

«În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri și «faze» ale generației cu cheia la gât » a obținut premiul pentru Cea Mai Frumoasă Carte a anului, secțiunea Carte Ilustrată, cadrul Galei Bun de Tipar, ediția 2015, eveniment care premiază excelența editorială a industriei de carte din România.

În Fața Blocului a fost finalistă la două categorii: Cea Mai Frumoasa Carte, secțiunea Carte Ilustrata, precum și Cea Mai Bună Carte Pentru Copii și Tineret, obținând premiul în cadrul primeia dintre ele.   Cartea reunește 55 de jocuri ale generației care a copilarit in anii ’70 – ’90, intr-un obiect unic, sub forma unui bloc in miniatura.

Fiecare joc are propria sa cartolina, cu «logo», ilustrații, instrucțiuni și informații suplimentare («ponturi », « vocabular, etc.). Cartolinele nu sunt legate între ele, tocmai pentru a putea fi luate afară, la joacă.  

«Valul mare de reacții pozitive pe care le-a primit proiectul ne-a facut să simțim că n-am muncit degeaba 2 ani. Și ne da energie să continuam să-l dezvoltam mai departe. Iar participarea la Gala Bun de Tipar a fost o ocazie excelentă de a cunoaște noi colaboratori și susțnători. » spun Vlad Tomei și Mihai Gheorghe, autorii proiectului.

În Fata Blocului e primul proiect de anvergura al Supersomething, un studio de continut creativ din București care își propune să aducă la viață «superproiecte » așa cum îi spune și numele, de altfel.   «Superproiecte» înseamnă «proiecte super» spun cei din echipa Supersomething. «Adică fie ca vorbim despre campanii de comunicare, identități de brand, aplicații sau de platforme web, design de carte sau de obiect, sau semnele cu „inchideti usa” de prin birou, ele trebuie sa fie cat mai ‘super’».

În Fata Blocului  e disponibilă in librăriile Cărturești și Humanitas din toata țara, dar și online, pe emag.ro precum și pe site-ul proiectului, www.infatablocului.ro 

Gala Bun de Tipar, aflata la editia a IV-a, e un eveniment organizat de Asociatia Editorilor din Romania, alaturi de agentia Headsome Communication. Evenimentul isi propune sa marcheze reusitele anuale ale industriei de carte autohtone, pentru a atrage atentia publicului asupra celor mai bune produse editoriale romanesti.  

Aici, lista cu toti castigatorii : http://www.galabundetipar.ro/15-05-2015-laureatii-celei-de-a-iv-a-editii-a-galei-industriei-de-carte-din-romania/   

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0