fbpx

Înclinaţie spre lumină. Call for projects!

Premiile VELUX România în valoare de 12000 euro se acordă anul acesta arhitecţilor care au proiectat cele mai “iluminate” proiecte la care s-au folosit produse furnizate de VELUX, realizate în ultimii 2 ani. Proiectele trimise vor fi publicate în catalogul concursului şi promovate în reviste de arhitectură, iar juriul internaţional format din arhitecţi şi specialişti în iluminat va decide câştigătorii la cele 3 secţiuni de concurs.

Secţiuni de concurs

Fiecare participant poate trimite unul sau mai multe proiecte la oricare dintre secţiuni.

Secţiunea REABILITARE DE POD

Clădiri existente la ale căror lucrări de reabilitare s-a optat pentru funcţionalizarea spaţiului de sub acoperiş, utilizându-se ferestre de mansardă VELUX.

Secţiunea AVANTAJUL UNUI SPAŢIU DE VÂRF

Clădiri noi la care s-a optat pentru folosirea spaţiului de sub acoperiş, utilizându-se ferestre de mansardă VELUX.

Secţiunea LOCUIRE SUSTENABILĂ

Clădiri care folosesc energii regenerabile şi asigură un climat interior sănătos prin utilizarea luminii solare ca sursă de energie şi iluminat, la care s-au utilizat produse VELUX.

Componenţa juriului

  • Arh. Şerban Ţigănaş – Arhitect, Preşedinte Ordinul Arhitecţilor din România
  • Arh. Bogdan Demetrescu – Arhitect, câştigătorul Secţiunii „Reabilitare de pod” din 2010
  • Arh. Juri Troy (Austria) – Arhitect, inovator în lumea arhitecturii, recunoscut pentru proiectele sale creative şi sustenabile.
  • Ing. Dorin Beu – Inginer, Director al Centrului de Ingineria Iluminatului din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca
  • Arh. Henrik Norlander Smith (Danemarca) – Arhitect, reprezentantul companiei VELUX în juriu.

Premiza pentru un iluminat natural adecvat este, fără îndoială, un proiect bun de arhitectură care asigură ventilaţie şi lumină naturală în toate încăperile. Lumina naturală este cea mai economică şi, de asemenea, cea mai benefică pentru sănătate şi starea de bine.

Trimite proiectul tău în format digital între 15 mai – 15 septembrie, după ce te-ai înregistrat pe pagina de internet www.velux.ro

“All you need is light” – Tor Nørretranders

Înclinaţie spre lumină. Call for projects!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0