fbpx

ING Bank România organizează Tabăra Înălțătorilor de Zmeie

În această vară, ING Bank România sărbătorește 20 de ani de când încurajează și susține oameni puternici și curajoși care îndrăznesc să viseze și sunt dispuși să facă totul pentru ca ideile lor să devină realitate. Pentru ei și pentru toți cei care cred cu tărie în idealul lor, ING organizează între 2 și 3 august Tabăra Înălțătorilor de Zmeie, o tabără educațional-inspirațională ce va avea loc pe plaja de la Vadu.

Dedicată tuturor celor care vor să își pună în aplicare o idee, un proiect sau o afacere, tabăra cuprinde o serie de workshop-uri în cadrul cărora participanții vor avea ocazia să învețe direct de la antreprenori și personalități din domeniul lor de interes.

Atelierele vor fi structurate pe trei domenii – industrii creative, eco și societate – și vor fi susținute de:

Mădălina Andronic, co-fondator al The Awesome Project (Meșteșuguri),

Tudor Giurgiu (Antreprenoriat cultural),

Adelina Ivan (Fashion Design),

Bogdan Papuc, Directorul Asociației de Eco-Turism din România (Ecoturism),

Mihai-Toader Paști, Project Manager efdeN (Tehnologie Eco),

Silvia Demeter, Arhitect specializat în domeniul restaurării (Arhitectură Eco),

Sorin Ozon, Centrul Român pentru Jurnalism de Investigații (Jurnalism de Investigații),

Traian Brumă, Antreprenor în educație (Educație Alternativă) și

Doru Mitrana (Antreprenoriat Social).

Înscrierile pentru fiecare dintre aceste workshop-uri se pot face până pe 25 iulie pe site-ul oficial al campaniei www.kiterunners.ro, iar cele mai bune 20 de aplicații  vor fi selectate pentru a lua parte la atelierul dorit.  Pe baza aplicației și a interacțiunii din timpul atelierului câte un participant din fiecare workshop va intra în competiția în urma căreia 3 înălțători de zmeie vor câștiga o “excursie educațională” în Europa, în domeniul lor.

Tabăra va fi urmată de Primul Festival al Înălțătorilor de Zmeie și de trei concerte susținute de Moonlight Breakfast, Robin & The Backstabbers și Mara. Organizatorii au pregătit cazare direct pe plajă, în corturi individuale, cu vedere la mare și transport gratuit din Mamaia. De asemenea, pentru că ING iubește natura și plajele curate, duminică, 3 august, se pregatește și un after-party pentru voluntarii evenimentului: ecologizarea plajei Vadu.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0