fbpx

Înscrieri la Insign Awards 2018

Noblesse Interiors organizează cea de-a șaptea ediție a competiției Insign Awards. Cunoscut și sub numele de „Oscarul designului interior”, concursul este dedicat atât specialiștilor în domeniu, cât și tinerilor aflați la început de carieră. Anul acesta, continuăm inițiativa de a crea un ecou al talentului românesc și, mai mult decât atât, de a oferi recunoaștere și promovare la nivel internațional.

Prin Insign Awards, am devenit partenerul ideal al arhitecților și designerilor de interior. Pe aceasta cale, descoperim noi viziuni și răsplătim meritul pasionaților de estetica spațiului în modelarea și dezvoltarea domeniului.

La fel ca în anii trecuți, proiectele înscrise în concursul Insign Awards vor fi împărțite în două categorii: Senior și Young Talents, ambele cu secțiunile Rezidențial și Spații Publice.

Marele premiu constă în suma de 1.000 euro și va fi acordat la categoria Insign Awards Senior unui proiect fie din secțiunea Rezidențial, fie Spații Publice. Premiul I la categoria Young Talents constă în suma de 200 euro, fiind acordat fie la secțiunea Rezidențial, fie Spații Publice. Premierea va avea loc în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, pe data de 5 octombrie.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 30 septembrie 2018.

Înscrierile în competiția #insignawards by Noblesse Interiors pot fi atât individuale, cât și pe echipe.

Proiectele se împart în două categorii:

  1. Insign Awards Senior
  2. Insign Awards Young Talents.

La categoria Senior, se acceptă doar proiecte realizate și, nota bene, finalizate. La categoria Young Talents, se acceptă proiecte finalizate sau randări 3D.

Detalii & înscriere, pe pagina concursului.
afis_insignawards

Noblesse Interiors reprezintă un concept unic în lumea designului de interior, un mix al celor mai frumoase colecții de mobilier și decorațiuni, semnate de designeri, în ediție limitată, alături de servicii complete de amenajare. Portofoliul Noblesse Interiors însumează branduri de renume în designul de interior, care aduc publicului din România cele mai recente produse și mega trenduri internaționale.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0