fbpx

Înscrieri | MBA în Industriile Creative și Culturale

În intervalul 20-24 iulie au loc înscrierile la primul program tip MBA în Industriile Creative și Culturale, din România. Curricula pune accentul pe dezvoltarea competențelor antreprenoriale și în administrarea afacerilor, care te ajută să îți gestionezi mai bine proiectele din aceste sectoare. Vei învăța să manageriezi echipe creative, să realizezi bugete, să aplici pentru fonduri și finanțări, să îți marketezi produsele și serviciile și să lucrezi cu noile tehnologii aplicate în business. 

Noul program de masterat de la FABIZ este singura inițiativă de acest gen din România, care reunește sub aceeași umbrelă toate industriile creative: arhitectură, modă, artă, muzică, teatru, film, publicitate și design. Programul se adresează profesioniștilor din sectorul creativ și cultural, care își doresc să dezvolte competențe de management și administrarea afacerilor. Curricula este aplicată și foarte atractivă, cu studii de caz din industrie la care contribuie atât profesori din facultate cât și experți din domeniu, din România și Europa. Programul este de tip MBA, are o durată de 2 ani și un format modular, cu două weekenduri de predare pe lună. Structura este blended learning, oferind cursuri atât în format fizic, cât și online, pentru a se plia pe nevoile studenților care lucrează în industrie. 

 

Proiectul se remarcă prin echipa de formatori și profesori internaționali care au acceptat invitația FABIZ de a preda alături de cadrele didactice din România. Printre aceștia se numără: Gudrun Heymans – coordonator Creative Europe Culture; Pippo Ciorra – senior curator MAXXI Architettura; Carla Figueira – lector Goldsmiths, cercetător și consultant în relații culturale internaționale; Paolo Ferrarini – curator, profesor la Università di Bologna, Accademia Costume & Moda, și editor european Cool Hunting; Sofie Jacobs – profesor la Antwerp Management School; Patrizia Boglione – coordonator de programe la IED Roma și Creative VP Translated; Alexandre Duarte – profesor la UNIVERSIDADE NOVA Lisboa; Cristiana Sappa – profesor la IESEG Paris.

 

În completare, pentru că sunteți o publicație care se adresează arhitecților / designerilor aș pune accentul pe unul dintre profesorii invitați, care este senior curatorul pe arhitectură de la MAXXI – Roma. 

Și mă gândesc chiar să vă pun în legătură, dacă și tu consideri că ar aduce beneficii bilaterale, pentru un scurt interviu in IGLOO despre viziunea lui asupra educației și viitorul arhitecturii din perspectiva economică.

 

„Ceea ce am învățat în acești ultimi ani complicați de criză și instabilitate este că singura modalitate prin care putem contribui la un viitor mai bun este să alimentăm colaborările între discipline și diverse competențe dobândite prin experiență. Programele educaționale sunt locul în care această colaborare poate fi construită în mod virtuos, mai ales atunci când artele, știința și economia se unesc pentru a fi productive și pentru a genera schimbare.”Pippo Ciorra, senior curator MAXXI Architettura.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0