fbpx

Interfaţă fresh pentru showroomul Diseño-Porcelanosa. Ambiente noi, aceleași produse high-end

Noul an 2021 este marcat în cadrul showroomului Diseño-Porcelanosa printr-o schimbare de interfaţă, proaspătă şi captivantă. Produse noi, adaptate tendințelor sunt expuse acum în ambiente complete care așteaptă să fie descoperite de vizitatori.

După un an în care oamenii și-au petrecut, mai mult ca niciodată, timpul în interiorul locuințelor, Diseño se adaptează și vine în întâmpinarea noilor cereri. Paleta amplă de colecții permite atât amenajări în linii simple, minimaliste, în tonuri sobre și texturi mate, de o eleganță discretă, cât și un design exuberant, nuanțe tari, materiale glossy și obiecte luxury glam.

Trendurile internaționale în materie de design se regăsesc în showroom prin ambientele propuse. Produsele sunt puse în evidență conform tendințelor, oferind clienților inspirație și nenumărate posibilități de a le combina după bunul plac și conform recomandărilor profesioniștilor.

Dacă vă întrebați ce aduce nou Porcelanosa, vă propunem un sneak-peek, înainte de a vă invita să le descoperiți direct în showroom.

În materie de finisaje și placaje, este pusă la dispoziție o întreagă colecție de texturi care imită marmura, atât în variante mate, cât și lucioase, precum și plăci de decor în stil mozaic sau bookmatch. Protagonistele sunt plăcile cu venatură pronunțată care tranformă orice design într-un statement. Pe lângă gama variată de culori și texturi care satisfac interesul toate preferinţele estetice, dimensiunile mari de 59,6 x150 cm ale plăcilor de faianță și grosimea de numai 6 mm a plăcilor slim prezintă numeroase avantaje practice, permițând stereotomii aparte cu un montaj facil și îmbinări discrete.

În ceea ce privește produsele sanitare, NOKEN continuă să inoveze prin sisteme complexe pentru dușuri, cu o atenție sporită asupra eficientizării consumului de apă. De asemenea, sunt disponibile noi finisaje pentru colecțiile de baterii de baie clienţii putând alege între auriu mat, cupru sau titanium. Aceleași finisaje se regăsesc și în seriile de clapete de acționare pentru rezervoarele încastrate, în cadrul accesoriilor precum rame, oglinzi, detalii de căzi și mobilier. Pe lângă toate acestea, inedită este și colecția FINISH STUDIO, cuprinzând lavoare și cuve de duș ce reproduc unele dintre colecțiile de gresie din imitație de ciment.

Acestea și multe altele le puteți găsi doar în showroomul Diseño-Porcelanosa din Calea Dorobanților nr. 134-135.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0