fbpx

Interioare de birouri 2023, cele mai creative amenajări interioare de birouri + un cadou elegant

În contextul profundelor transformări din ultimii ani, igloo media alege să chestioneze recentele soluții propuse de arhitecții și designerii români în privința spațiilor de lucru. Birourile, locurile în care ne desfășurăm activitatea, interacționăm creativ și avem idei care nasc proiecte, și-au dat, la rândul lor, un „restart”, adaptându-se la nevoi profunde, precum calmul, siguranța, beneficiile oazelor de verde ori stimularea creativității.


Albumul igloobest Interioare de birouri 2023 devine selecția unora dintre cele mai reușite exemple de amenajări interioare de birouri din ultima vreme, care, dincolo de creativitatea soluțiilor sau a finisajelor, aleg să se contureze inteligent în jurul nevoilor angajaților. Exemple de bună practică din întreaga țară etalează, în cele 14 proiecte alese, o amprentă contemporană a calității.

Alături de Interioare de birouri, ce ați zice și de un scaun elegant, ergonomic, cu amprentă de carbon 0 pentru biroul de acasă? La orice comandă a albumului vă oferim șansa, împreună cu prietenii de la COS, de a câștiga un produs Steelcase Series 1 CarbonNeutral, pentru zile de muncă lungi dar confortabile. Campania se desfășoară în perioada 5.04 – 18.04.2023, iar tragerea la sorți va avea loc în data de 19.04.2023, când vom anunța câștigătorul. Read igloo and save the planet…  or at least your day! 😉

 

UPDATE: În urma tragerii la sorți, câștigătorul este dl. Cristian Pătrașcu din București. Felicitări!

CUPRINS

Microsoft HQ Bucharest – Corvin Cristian Studio
Accenture Technology Innovation Center – COS Arch & Design Department
Endava – AMA Design
McCann Offices – Corvin Cristian Studio, Plusminus Arhitectura, Workroom Architecture
FFW to 2029 – Birou de producție video – Pianoterra
Ana Tower 5th Floor – Cumulus Architecture
Stables Office – STUDIO CONTEXTUAL & COS Arch & Design Department
URSUS Breweries – AMA Design
Surf the WAVE – CGI Office – Pianoterra
DACCA – Format 4
Birouri Regina Maria – Pianoterra
KPMG – Corvin Cristian Studio
ING HUBS – Ciprian Rășoiu & Tudor Vlăsceanu
BT STUP – BL Studio Associates

Albumul vine în completarea colecției igloobest, inițiată în 2007, și care cuprinde câteva zeci de albume-reper prin care ne-am propus să surprindem și să documentăm, an de an, dinamica arhitecturii contemporane românești în tot ce are ea mai valoros și mai semnificativ, în speranța că toate aceste exemple de bună practică pot căpăta un grad de reprezentativitate tot mai ridicat în peisajul construit local. 

*Livrarea se va face începând cu data de 16.04.2023. 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0