fbpx

Invitație la viitor: Together World Tour by Ideal Standard ajunge la Dubai în 22 noiembrie

6 ORAȘE. 6 COLECȚII. 6 MOMENTE

Ideal Standard invită arhitecții, designerii și toți iubitorii de frumos la o serie unică de evenimente digitale, Together World Tour,
ce dezvăluie, prin mințile creatoare ale lumii, povestea din spatele designului care ne modelează viețile

A cincea destinație: Dubai, 22 noiembrie – un moment dedicat inovației

[button color=”white” size=”normal” alignment=”none” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://registration.togetherworldtour.com/en”]înscrie-te aici[/button]

Primul eveniment al Together World Tour ne-a purtat la Milano, în inima vibrantă a designului italian. Călătoria a continuat apoi la Berlin, sub semnul libertății creative și al intersecției neconvenționale dintre design, arhitectură și spiritul rebel al orașului. În septembrie ne-am oprit în freamătul Londrei, unde am explorat parcursul câtora designeri și creatori englezi ce au revoluționat istoria designului mondial, iar noile colecții Ideal Standard lansate, pe rând, în aceste orașe au spus, în forme și culori contemporane, povestea devenirii lor și au dezvăluit surse de inspirație din trecut ori extrase din atmosfera efervescentă specifică metropolelor alese ca destinații-cheie în călătoria Together World Tour. Luna trecută, în cadrul unui eveniment spontan și dinamic alături de gazdele designerul Roberto Palomba și Jan Peter Tewes, CEO-ul Ideal Standard, ne-am reamintit de ce iubim Parisul și felul în care măiestria vechilor ateliere meșteșugărești e continuată acum în producția contemporană .

Cea de-a cincea destinație este inconfundabilul Dubai, cu vizionarismul său spectaculos în materie de design, arhitectură și tot ce înseamnă gândirea spațiului și a viitorului. Evenimentul se va desfășura în 22 noiembrie 2021, la Dubai, de la 13:00 (ora României), iar gazde vor fi aceleași figuri îndrăgite: Roberto Palomba și Jan Peter Tewes.

Dubai_950x530_RO
PREMII PENTRU PARTICIPANȚI

Cum v-am obișnuit, îi invităm pe arhitecți, designeri & prieteni creativi ai igloo să se înscrie la eveniment AICI, iar apoi să urmărească pagina noastră de Instagram pentru a afla ce pot câștiga cu prilejul acestei noi ediții Together World Tour. Vești bune în curând!

Ce înseamnă călătoria Together World Tour

Ce au în comun Milano, Berlin, Londra, Paris, Dubai și Shanghai? Sunt capitale emblematice ale lumii și spații ce găzduiesc anul acesta evenimentele inovatoare concepute de Ideal Standard special pentru comunitatea internațională de Arhitectură și Design. Together World Tour transgresează granițele și estompează distanțele adresându-se unui public creativ global printr-o fuziune inedită și spectaculoasă de conținut digital și interacțiune  fizică, direct din aceste destinații-cheie.
Evenimentele din cadrul Together World Tour dezvăluie lansări exclusive de produse în premieră mondială, pătrunde în profunzimea culturii designului propriu fiecăreia dintre aceste capitale și oferă adevărate momente de neuitat. „Digital” și „personal” sunt cele două lumi pe care Ideal Standard le aduce împreună, pentru a inspira, a delecta și a crea noi legături între oameni, povești, idei. Ziua evenimentelor va include streaming-uri incitante și materiale inedite, gândite special pentru toți cei pasionați de design și frumos.

 Pentru a continua călătoria cu momente de neuitat și cu premii,
înscrie-te pe https://www.togetherworldtour.com/en/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0