fbpx

La patru ani de IQOS în România, dorinţele devin alegeri cu ajutorul instalației Wishing Tree

Fiecare om este creat după un „design” unic, astfel că, încă de când suntem mici, ne diferenţiem unii de ceilalţi prin dorinţele şi visurile pe care le avem. Odată cu trecerea timpului, ţine de fiecare dintre noi cum reușim să le materializăm. Prin alegerile pe care le facem în fiecare moment al zilei adăugăm câte o cărămidă viitorului pe care-l așteptăm.

Fie că este vorba despre cum ne decorăm casa, ca aceasta să ne reprezinte personalitatea, la ce concerte mergem pentru a ne bucura de muzică sau unde călatorim în lume pentru a descoperi locuri și culturi noi, toate reprezintă alegeri. Acestea au la bază dorinţele noastre, uneori nu atât de evidente, dar care ne fac să fim noi.

2020 este anul în care am devenit mai conştienţi de capacitățile pe care le avem pentru a ne manifesta dorinţele şi de faptul că alegerile ne definesc. De la această idee a fost creată instalaţia-concept IQOS Wishing Tree, în colaborare cu designerul vestimentar Laura Hîncu şi Alin Popa, creator de show-uri de lumini și co-fondator al Lights & Magic.

IQOS-Wishing-Tree-15.Feb.20--(4)

IQOS, dispozitivul de încălzire a tutunului dezvoltat de Philip Morris International, împlineşte 4 ani de la lansarea în România. Cu această ocazie, şi-a propus să sărbătorească alături de utilizatorii care aspiră la un viitor mai bun, atât pentru ei, cât şi pentru cei apropiaţi lor.

Sub conceptul „Dorinţele devin alegeri”, instalaţia IQOS Wishing Tree preia dorinţele utilizatorilor, acestea putând deveni alegeri asumate. Prin urmare, în perioada 15-28 februarie, cei care vizitează Qreator by IQOS sunt încurajați să dea formă dorinţelor lor scriindu-le și decorând copacul cu ele.

x15.Feb.20----208

O astfel de activare-concept se va regăsi și în cele patru magazine IQOS din mall-urile din București, Cluj, Constanța și Timișoara, unde va fi prezentă câte o miniatură a copacului care crește odată cu dorințele oamenilor. Totodată, utilizatorii din întreaga țară sunt așteptați și în IQOS lounge-urile din orașele lor să-și scrie dorințele.

De altfel, până în 28 februarie, cei care fac parte sau se înscriu în comunitatea IQOS accesând club.iqos.ro au șansa de a câștiga unul dintre cele 400 de dispozitive IQOS 3 DUO Copper, în ediție limitată, transformând punctele acumulate în șanse de câștig.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0