fbpx

O seară igloo la SSAB: lansarea albumului Locuințe colective din România 2024

Credit foto: Dragoș Lăpădatu

Lansarea primului album al colecției igloobest din 2024 a avut loc joi, 22 februarie, în showroomul SSAB și a adus laolaltă arhitecți, designeri, parteneri, prieteni vechi și noi ai igloo, într-un spațiu vibrant, unde siluetele elegante și statice ale obiectelor expuse au fost animate de dialogul, curiozitatea și atenția celor aproape 200 de invitați. 

Albumul Locuințe Colective din România face o selecție de 16 proiecte contemporane, diverse ca dimensiuni, abordări, expresii, intenții și include ansambluri rezidențiale, inserții urbane de mici dimensiuni, refațadări și reorganizări interioare, refuncționalizări sau chiar extinderi și amplificări ale unor clădiri existente. Ne-am bucurat să avem alături echipele prezente în album, ARTLINE, ADNBA, Format4, AAIM Architecture, X Architecture & Engineering Consult, SQM Architecture, SSAT+, Metrik Architecture, Puran Architecture & Design, Thinging Studio și Lama ARHITECTURA

408897548_979012113791337_6174142833863158865_n
Peisajul locuirii urbane contemporane reprezentat în album a fost completat de detaliile subtile, minimaliste și prețioase ale obiectelor de design din selecția SSAB. Vocația curatorială pe care showroomul SSAB o manifestă la tot pasul, prin scenografia spațiului, a fost confirmată de excepționala expoziție a colecției Fritz Hansen, care reunește obiecte iconice ale istoriei mărcii din 1972 și până în prezent. Sub semnul simplității și al calității, formele și materialele obiectelor au devenit în timp repere ale lumii designului și simboluri ale stilisticii nordice, fiind și astăzi un exemplu de creație vizionară.

Le mulțumim gazdelor noastre de la SSAB pentru atmosfera primitoare și partenerilor din albumul Locuințe colective din România 2024: Alukoenigstahl, Arcer, Blum, Cemacon, Geberit, Ideal Standard, Legrand, Mapei, Mendola, Neff.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0