fbpx

Lansarea standului de carte&lectură Igloo la Plot & Coffee SHOP

Joi, 20 februarie, ora 19:00 la Plot & Coffee Shop (Str. Biserica Enei, nr .2) va avea loc festivitatea de premiere a celor mai creative propuneri de stand înscrise în concursul iniţiat de Igloo media şi Plot & Coffee SHOP. Cu această ocazie va fi inaugurat standul câştigător şi va fi organizată o expoziţie ce va cuprinde toate proiectele înscrise în concurs. Câştigătorii vor fi premiaţi cu publicaţii igloo şi vouchere din partea Plot & Coffee SHOP.

Lansarea standului de carte&lectură Igloo la Plot & Coffee SHOP

Competiţia pentru găsirea celei mai interesante propuneri de stand de carte si lectura s-a desfăşurat între 14 noiembrie – 16 decembrie 2013‚ la final fiind înscrise 28 de proiecte realizate de tineri arhitecţi, studenţI sau arhitecţi cu experienţă în domeniul arhitecturii sau designului.

Trei dintre proiectele participante au reuşit să îndeplinească toate criteriile şi să adune cele mai mari punctaje din partea juriului format din arh. Adrian Ciocăzanu, arh. Sergiu Collavini, arh Răzvan Dinu şi arh. Cristina Şerban.

Premiul I a fost acordat proiectului semnat de designerul Bogdan Ghinea care a propus crearea unui spaţiu expoziţional pentru cărţI din materiale reciclabile, care se regăsesc deja în ansamblul cafenelei. Standul este construit din doi paleţi lipiţi spate în spate, cu un decalaj de 40 cm, ce permit depozitarea cărţilor în spaţiul dintre traverse şi pe rafturile realizate din plăci de lemn.

Premiul II a fost acordat studentei Ana Gurduza pentru proiectul Switch stand. Intenţia proiectului este de a realiza un stand de carte şi lectură flexibil, care să răspundă unor nevoi funcţionale şi estetice totodată.

Obiectul este compus din elemente uşor de produs, asamblat şI manevrat: placa de bază are orificii pe verticală şi orizontală în care pot fi înşurubate elemente cilindrice de lemn la diferite distanţe, potrivite pentru amplasarea atât a revistelor, cât şi a cărţilor.

Premiul III a fost acordat designerului Emilia Buciuman, proiectul propus fiind format din trei zone principale: o zonă de prezentare, compusă dintr-un joc de cărţi atârnate din tavan cu ajutorul unor fire de sârmă de diferite lungimi, o zonă de expunere formată din două nişe în care sunt aşezate, în diverse unghiuri, rafturi de sticlă şi o zonă de depozitare, uşor de accesat, datorită unui sistem de culisare.

Cele mai noi numere ale revistei igloo, precum şi toate publicaţiile editurii igloo media se vor regăsi la standul igloo de la Plot & Coffee SHOP, unde vor putea fi consultate şI achiziţionate.

Vă aşteptăm aşadar joi, 20 februarie, cu noile publicaţii igloo, într-o atmosferă relaxantă la Plot & Coffee SHOP.

Eveniment: https://www.facebook.com/#!/events/278799625578221/?previousaction=join&source=1

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0