fbpx

LESS IS MORE, clapeta de acţionare ce aduce împreună tradiţia şi inovaţia

Prezent în 80 de ţări de pe 5 continente, OLI are drept misiune transformarea felului în care oamenii experimentează timpul zilnic petrecut în camera de baie. Sub motto-ul “Inspired by water”, compania creează obiecte sanitare eficiente şi prietenoase cu mediul, confortabile şi accesibile pentru utilizatori, şi mereu la cele mai înalte standarde în materie de design. Noul produs Less Is More, inspirat din evoluţia istorică a vasului de toaletă, aduce toate acestea în baia dumneavoastră, şi, în plus, îi conferă o notă de personalitate puternică şi distinctă.

Less Is More este, desigur, celebrul slogan formulat de Ludwig Mies van der Rohe care, deşi îşi are originile în lumea arhitecturii, şi-a găsit – şi încă mai găseşte – aplicaţii în toate aspectele vieţii omului contemporan. El sintetizează o veritabilă revoluţie în modul în care gândim şi percepem lumea şi obiectele care ne înconjoară, însă această revoluţie este bazată pe respect şi o înţelegere în profunzime faţă de istorie.

7-Flag-Oli_763 (Medium)

Lecţia trecutului este prezentă, de altfel, în povestea evoluţiei vasului de toaletă cu apă curentă. În anul 1592, un proto-closet a fost inventat de către finul reginei Elisabeta I, însă invenţia i-a fost ignorată timp de aproape 200 de ani, fiind redescoperită abia în 1775, an care a reprezentat punctul de plecare pentru evoluţia toaletei moderne. Tehnologizarea în masă a băilor a început în 1902, şi, prin designul Less Is More, OLI face aluzie la acea perioadă şi la ce a urmat. Printr-o combinaţie de estetică vintage şi tehnologie avansată, noua clapetă reprezintă şi o veritabilă trecere în revistă a istoriei toaletei într-un singur produs.

Disponibilă în patru variante de finisaj, clapeta Less Is More are un design esenţializat, fără butoane, fiind, în schimb, dotată cu două corzi de acţionare, corespunzătoare cantităţii  de apă dorite, montate pe suporturi semi-circulare ataşate bazei metalice. Cele două corzi reprezintă elementul vintage, în timp ce suprafaţa netedă, elegantă şi finisajele impecabile sunt explicit contemporane, iar absenţa butoanelor este o caracteristică cu totul nouă şi surprinzătoare.

8-Madre_oli_901 (Medium)

Astfel, conştient că inovaţia nu poate avea loc cu adevărat decât pornind de la tradiţie, Less Is More îşi propune să propulseze în viitor camera de baie, câteodată neglijată, dar atât de necesară tuturor.

www.oli-world.com
Simone Ardolino
simone.ardolino@olisrl.it, Mob. +39 344 0975 313

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0