fbpx

LG prezintă Dual Cool cu Purificator de Aer

Petrecem, în medie, 85-90% din timpul nostru în medii interioare, prin urmare calitatea aerului din spațiile în care locuim, învățăm și lucrăm este extrem de importantă. Vestea proastă este că aerul de la interior poate fi de până la două ori mai poluat decât cel din exterior, ventilația corectă fiind adesea dificilă mai ales în timpul sezonului rece. Însă, soluțiile de purificare a aerului, cum sunt sistemele moderne de climatizare, ne pot veni în ajutor.

Pentru o viață mai curată și mai sănătoasă, LG a creat Dual Cool cu Purificator de Aer, un aer condiționat pentru toate anotimpurile.

LG Dual Cool2

Sistemul de purificare încorporat în modelul DUALCOOL (AP09RT/AP12RT) înlătură microparticulele din aer printr-un proces constând în 3 etape succesive, ce utilizează Senzorul PM1.0, Pulverizatorul de Ioni și Filtrul de Praf Microscopic.

Pentru început, senzorul detectează particulele de praf cu mărimea de până la indexul PM1.0, precum și alte particule dăunătoare din aer. Apoi, pulverizatorul generează peste 5.000.000 de ioni negativi, ce se atașează acestor particule. În final, filtrul de praf microscopic, încărcat electric pozitiv, filtrează cu ușurință microparticulele mici încărcate negativ, inclusiv virusuri și bacterii. Folosind principiul sarcinii electrostatice, sistemul LG filtrează și particule minuscule inhalabile (cu dimensiuni de până la indexul PM0.3), ce pot cauza probleme respiratorii.

În plus, display-ul simplu (în cod de culori) de Monitorizare a Calității Aerului din unitatea interioară (Indoor Air Quality – IAQ), aflat pe panoul frontal al aparatului DUALCOOL, afișează în timp real calitatea aerului, fie că funcția de purificare este activă în acel moment sau nu, cât și progresul procesului de purificare a aerului, prin intermediul unor pictograme care își schimbă culoarea.

Sistemul de purificare se dovedește util atât iarna, cât și vara, sezoane când ventilația poate constitui o problemă delicată. Mai mult, unitățile cu compresor Inverter permit o operare eficientă energetic și, prin comparație cu soluțiile convenționale, răcesc mai rapid aerul vara și îl încălzesc mai rapid în zilele friguroase, fără a emite substanțe ce poluează aerul. Sistemul performant monosplit – compus dintr-o unitate interioară și una exterioară – poate fi folosit pentru a încălzi în condiții de până la -10 grade Celsius, dar poate și răci aerul interior pe timp de vară, chiar și în zile cu temperaturi extreme, de 48 grade Celsius. Astfel, modelul Dual Cool cu Purificator de Aer reprezintă o soluție inovatoare pentru un mediu mai curat și contribuie la creșterea calității vieții.

Aparatele de aer condiționat LG Dual Cool cu Purificator de Aer vor fi disponibile în Romania începand cu luna martie.

LG Dual Cool3

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0