fbpx

Libertatea de a alege: Design de baie personalizat datorită noii game de culori GROHE

Lumea este diversă, la fel și nevoile noastre atunci când vine vorba de mediul în care trăim. Baia, în special, este un spațiu foarte personal în care ne luăm timp pentru noi înșine și ne răsfățăm cu ritualuri de îngrijire personală. De aceea, ne dorim ca acest spațiu să ne reflecte personalitate și să ne exprime individualitatea. Dar, când vine vorba de accesorii precum bateriile, atemporalitatea și calitatea joacă un rol major în alegerea culorii.

„Consumatorii devin din ce în ce mai informați în materie de design. Ei caută soluții de baie care nu numai să răspundă nevoilor fiecăruia în materie de confort și funcționalitate, ci și să le permită să se remarce prin design-ul ales. Iar acest lucru ar trebui să fie personalizat exact după propriile dorințe. Cu noua noastră colecție de culori GROHE, precum și prin cel mai nou finisaj, Phantom Black, oferim consumatorilor și profesioniștilor o paletă selectată pentru a-și da frâu liber creativității. În același timp, pot fi siguri că se vor bucura de baia lor mult timp datorită selecției clasice a culorilor și calității suprafeței”, spune Benjamin Kraus, Leader, Categories, LIXIL EMENA.

 

Libertatea unei alegeri de lungă durată: GROHE Colors Collection

 

Bateriile sunt printre cele mai des folosite produse în casă. De aceea, GROHE, un brand mondial de renume pentru soluții complete în baie și accesorii pentru bucătărie, acordă o atenție deosebită durabilității suprafețelor sale, pentru a se asigura că acestea rezistă la testul timpului.

Pentru produse durabile, frumoase, dar clasice, în culori care variază de la SuperSteel, la Cool Sunrise, Warm Sunset și Hard Graphite, GROHE se bazează pe o tehnologie care provine din industria aerospațială: Physical Vapor Deposition (PVD). În prima etapă – pretratarea – , componentele sunt curățate cu grijă și tratate termic într-un cuptor în care plasticul este supus unui proces de degazare. În timpul celui de-al doilea pas, se aplică stratul PVD. Acest proces are loc într-un mediu vidat și constă, în sine, în trei etape: în primul rând, substratul este curățat din nou, apoi se aplică stratul de bază, urmat de stratul de vopsea. PVD are ca rezultat finisaje de trei ori mai rezistente în general și de zece ori mai rezistente la zgârieturi comparativ cu finisajele zincate. Acest proces permite companiei GROHE să livreze o gamă mai largă de finisaje.

Cea mai elegantă non-culoare dintre toate: negru mat

 

Ca un contrast perfect cu conceptul de baie alb-strălucitor și crom, un finisaj negru mat creează un aspect general sofisticat, echilibrat. GROHE oferă un nou finisaj numit Phantom Black, disponibil pentru portofoliul Grohe Professional. Datorită tehnicii de acoperire cu lac, toate produsele GROHE Phantom Black au fost îmbunătățite pentru a fi mai longevive, precum și mai rezistente la coroziune, decolorare și zgârieturi, decât variantele negre tratate cu vopsea pulbere. În plus, Phantom Black este mai rezistent la amprentele vizibile. Deci, produsele necesită mai puțină curățare și sunt ușor de îngrijit – perfecte și pentru industria ospitalității.

 

Colecția GROHE Colors și noul Phantom Black sunt disponibile în întreaga gamă de produse dedicată băii, inclusiv baterii, dușuri, termostate, plăci de acționare a apei (disponibile și în varianta de negru lucios) și alte accesorii, pentru a asigura un concept de design coerent, care durează.

 

Descoperiți mai multe informații despre colecția GROHE Color accesând acest link.

Urmăriți GROHE și pe canalele social media Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn și YouTube.

Despre GROHE

GROHE este un brand de renume mondial pentru soluții complete de baie, bucătărie și accesorii. Din 2014 GROHE face parte din portofoliul celui mai puternic producător japonez de produse de pionierat dedicate apei și locuințelor, LIXIL. Din dorința de a oferi „Pure Freude an Wasser”, fiecare produs GROHE urmărește valorile de brand ale calității, tehnologiei, designului și durabilității. Puncte de atracție renumite, cum ar fi GROHE Eurosmart sau seria de termostate GROHE, precum și inovațiile revoluționare, cum ar fi sistemul de apă GROHE Blue, subliniază expertiza companiei. Concentrat pe nevoile clienților, GROHE creează astfel soluții de produse inteligente, durabile, care îmbunătățesc viața și oferă o valoare adăugată relevantă pentru clienți. Cu scopul de a ușura munca de zi cu zi pentru partenerii săi profesioniști, brandul oferă, de asemenea, o gamă cuprinzătoare de servicii, inclusiv programul de fidelizare GROHE + și GIVE, un program de instruire pentru următoarea generație de instalatori.

Având apa în centrul activității sale, GROHE contribuie la strategia de responsabilitate a LIXIL cu un lanț valoric de economisire a resurselor: de la producție neutră în CO2*, tehnologii care economisesc apă și energie, eliminarea plasticului inutil din ambalajul produsului, până la lansarea produselor Cradle to Cradle Certified®. Cu ecosistemul hibrid de comunicare GROHE X, brandul oferă stimulente suplimentare industriei. Fie pe platforma digitală de experiență a brand-ului, fizic sau hibrid, în GROHE X Brand & Communication Experience Center din Hemer, Germania, sau pe drum cu GROHE X Motion Trucks, brandul conectează oamenii pentru a contrbui la misiunea LIXIL de a „face casele mai bune să devină realitate. pentru toată lumea, pretutindeni”.

* include proiecte de compensare CO2, mai multe pe green.grohe.com.

 

Despre LIXIL

LIXIL (TSE Code 5938) realizează produse de pionierat dedicate apei și locuințelor, care soluționează zilnic provocările din viața reală, făcând ca locuințele mai bune să devină o realitate pentru toată lumea, peste tot. Bazându-ne pe moșternirea noastră japoneză, creăm tehnologii de vârf și inovăm pentru a crea produse de înaltă calitate, care transformă casele. Dar ceea ce diferențiază LIXIL este modul în care facem acest lucru: printr-un design cu sens, cu spirit antreprenorial, cu dăruire pentru îmbunătățirea accesibilității în toate și o creștere economică responsabilă. Abordarea noastră prinde viață prin branduri de top din industrie, printre care INAX, GROHE, American Standard și TOSTEM. Aproximativ 55.000 de colegi care operează în peste 150 de țări sunt mândri să creeze produse care ating viața a peste un miliard de oameni în fiecare zi. Aflați mai multe pe www.lixil.com.

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0