fbpx

Liebherr – de 60 de ani, calitate fără compromis

Cei care preţuiesc cea mai înaltă calitate nu ar trebui să facă niciun compromis. De peste 60 de ani, Liebherr s-a specializat în producerea de frigidere și congelatoare inovatoare și de calitate înaltă. Fie că este vorba de gospodăria privată sau utilizarea profesională, aparatele frigorifice Liebherr sunt calitative, fiabile şi durabile.

Calitate

Producătorul german se axează pe producţia de aparate inovatoare de calitate superioară, cu un design elegant încă de la stadiul iniţial de proiectare a aparatului până la dezvoltarea, producerea propriu-zisă și marketing-ul produsului. Gama largă de aparate pentru multiple domenii de activitate impresionează cu modalitatea de manevrare intuitivă, eficienţă energetică şi multe funcţii practice bazate pe tehnologii de producție moderne, care asigură o prospeţime îndelungată și calitate alimentelor dumneavoastră.

Design

Caracterizate printr-un design elegant și mereu de actualitate, frigiderele și congelatoarele Liebherr îndeplinesc și depășesc cu succes cele mai înalte cerinţe estetice. Atenția la detalii – de la fabricarea superbului inox și alegerea materialelor de calitate superioară până la designul elegant și practic al pieselor de interior – este caracteristică aparatelor frigorifice Liebherr. Asigurarea posibilității de încorporare sigură şi stabilă a frigiderelor în mobilierul de bucătărie demonstrează încă o dată aplecarea spre soluții estetice curate și elegante. 

Inovație

Liebherr a fost producătorul care a implementat multe idei ce au devenit caracteristici standard la frigiderele și congelatoarele din ziua de azi, cum ar fi sertarele congelatorului FrostSafe ce se închid în totalitate și previn pierderea aerului rece când aparatul este deschis; tehnologia BioFresh care garantează o climă perfectă pentru prospeţime de lungă durată; mecanismul SoftSystem de închidere a ușii.

Dar mai presupus de toate, Liebherr își asumă responsabilitatea de a utiliza componente de calitate superioară pentru a atinge pe lângă o durată de serviciu ridicată şi o funcţionare sigură şi cea mai bună eficienţă energetică şi eficienţă ridicată a resurselor.

Mai multe detalii, pe www.liebherr.ro.

Liebherr_Logo_VA

GermanEngineering-Logo

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0