fbpx

Marché de Noël – Târgul cadourilor de designer

Să fie NOËL!

Da, este tot el, Marché de Noël! Târgul cadourilor de designer se întoarce punctual și loial – trăsături de caracter absolut încântătoare în peisajul în continuă schimbare din jurul nostru.

Cu ce vine anul acesta NOËL? Cu răspunsurile la toate întrebările tale legate de Crăciunul care se apropie vertiginos: cu o selecție de fashion excelentă și fresh, cu design de obiect inteligent, funcțional și amuzant, cu bijuterie de autor inspirată și inspirațională și cu produse bio pentru fiecare dintre simțurile tale. NOËL știe, din nou, ca în fiecare an, să fie inventiv, diferit, surprinzător. Cum ne dorim cu toții să fim, nu?

NOËL vine devreme, ca să ai timp de pregătiri pentru fiecare persoană și context din Sărbătorile de Crăciun; vine variat, ca să te poți reinventa pentru cei din jurul tău, și vine cu good mood, ca să intri în vibe-ul potrivit pentru fiecare eveniment de Crăciun. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns❤️

‘Selecția pentru NOËL de anul acesta a fost o experiență intensă: am avut peste 200 de aplicații, dar rezultatul e minunat – un echilibru perfect de design de obiect, creație vestimentară, bijuterii de autor și produse bio, gata să transmită toată energia creativă a designerilor’ spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

Aşadar, pe 10 şi 11 decembrie, NOËL te așteaptă cu cel mai bun scenariu pentru week-endul tău!

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, București

Orar:  sâmbătă 10 decembrie, duminică 11 decembrie:  11.00 – 20.00

Bilet de intrare: 10 lei

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0