fbpx

Marche de Noel – târgul cadourilor de designer

O nouă ediţie MARCHÉ de NOËL, pe 15 şi 16 decembrie, la The Ark

MARCHÉ de NOËL păstrează şi anul acesta tradiţia cadourilor de designer şi revine cu o nouă ediţie pe 15 şi 16 decembrie la The Ark, str. Uranus nr. 150. Târgul va fi deschis pentru vizitatori în intervalul orar 10.00 – 20.00.

Marche de Noel - târgul cadourilor de designer

„Ca în fiecare an am făcut o selecţie a celor mai importanţi designeri din zona de bijuterie, vestimentar şi decoraţiuni pentru a oferi participanţilor la târg cadouri deosebite pentru cei apropiaţi lor. În fiecare ediţie a târgului am reuşit să strângem sub umbrela MARCHÉ de NOËL mai mult decât obiecte, zicem noi, am adus creaţii care să inspire o poveste celor cărora dăruiesc şi celor care le primesc. Îi aşteptăm şi la această ediţie pe toţi cei care fac din cumpărarea cadourilor de Crăciun o sărbătoare în sine” a declarat Dan Pierşinaru, fondatorul platformei AUTOR bijuterie contemporană şi organizatorul târgurilor AUTOR şi MARCHÉ de NOËL.

Fiecare categorie de obiect este reprezentată anul acesta la târg de următorii designeri:

  • Bijuterie – Carla Szabo, Lady Magpie, The Awesome Project, Andreia G. Popescu, Alis Lalu, Alina Carp, Moogu, Ostra Berdo, atelier 44, Maria Filipescu, Ioana Enache, Noha Nicolescu, Expression, Romana Topescu.
  • Vestimentar – Cristian Samfira, Patzaikin, Edita Lupea, Fe[Male] by Mirela Fraser, Ligia Carabeţ, Berenike, Lo Spaccio, Demoiselle&Oana Big, Ciprian Vrabie.
  • Decoraţiuni – Ana Wagner, Anca Fetcu, Raluca Arnăutu, Luna de pe cer, Anca Fetcu, Irina Neacşu, Lightsquare şi Agnes Kezseg.

Vor fi, de asemenea, prezente şi lucrări de artă realizate de Mădălina Andronic.

În cadrul târgului va avea loc PREVIEW & PROTOTYPE SALES – o incursiune în colecţia 2013 a brandului PATZAIKIN si o întâlnire cu designerul Olah Gyarfas, designerul principal al brandului.

Participanţii vor putea, de asemenea, asista la ateliere interactive de pictură pe porţelan susţinute de Villeroy&Boch.

Şi pentru că de la nici un târg de Crăciun nu pot lipsi deliciile gustative, cei de la Omnivore’s Dilema şi de la Amărui de Ciocolată vor pregati cadouri dulci şi bunătăţi pentru cei ce ajung la MARCHÉ de NOËL.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0