fbpx

Mindfruit.ro sustine Carevasazica, ziarul studentilor cu atitudine

Incepand de vineri, 8 martie 2013, platforma de crowdfunding Mindfruit.ro sustine ziarul studentesc Carevasazica. Produs cultural si experiemental al asociatiei VIP (Voluntari pentru Idei), ziarul se afla déjà la a sasea editie si are nevoie de sustinere financiara pentru a trece la nivelul urmator.

Carevasazica incurajeaza tinerii sa gandeasca, sa analizeze, sa se spuna exprime si sa isi exploateze talentul. Ca “ziar de informare cu cap”, el promoveaza scrisul ca modalitate de exprimare a creativitatii si urmareste sa educe tinerii prin subiectele variate pe care le abordeaza. Gazeta promoveaza un stil jurnalistic lipsit de constrangeri, avand totodata caracter experimental si incurajeaza tinerii pasionati de jurnalism sau arte vizuale sa-si cultive si sa-si manifeste talentul.

Mindfruit.ro sustine Carevasazica, ziarul studentilor cu atitudine

Conceptul pentru numarul sase al revistei este “Romanescul”. Acesta va fi transpus in muzica romaneasca, filme, cultura, economie, branduri, etc, cu scopul de a contura si pastra identitatea nationala, dar mai ales, de a apropia studentii de spiritul autothon. In plus, publicatia va gazdui interviuri cu oameni deosebiti, articole pe teme romanesti si o ancheta cu oameni de cultura.

Proiectul este activ pe Mindfruit.ro timp de 1 luna si are nevoie de suma de 6000 de lei pentru a merge mai departe.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0