fbpx

Moș Dizainăr 2014: peste 500 de cadouri create în România

Moș Dizainăr, târgul-eveniment aflat la a treia ediție, încurajează românii să ofere, de Crăciun, un obiect de design 100% românesc. Cu peste 500 de produse, intrare liberă și o secțiune online dedicată, Moș Dizainăr are program de făcut cadouri creative de pe 19 până pe 24 decembrie. Creativii din București se întâlnesc cu Moș Dizainăr în showroom-ul Dizainăr – spațiul original, neconvențional și recent reamenajat de pe strada Puțul cu Plopi, nr. 17.

Pentru creativii care nu se află în București în această perioadă, produsele preferate se vor afla la un click distanță; o noutate a acestei ediții a târgului Moș Dizainăr este faptul că el se va desfășura și în variantă online.

De la corpuri de iluminat, piese de mobilier, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică, Moș Dizainăr a selectat obiectele unora dintre cei mai apreciați creatori români. Pentru că Moș Dizainăr este un tip conectat, anul acesta s-a hotărât să lanseze și Târgul Online.

Astfel, în fiecare din cele 6 zile de târg, cei care nu pot ajunge fizic în Puțul cu Plopi vor avea surpriza de a găsi produsele preferate, la prețuri reduse, și în magazinul online. Tot pe site-ul Dizainăr, vizitatorii, mai pot descoperi că barba lui Moș Dizainăr le poate aduce luna aceasta reduceri, vouchere și livrări gratuite în București. Detalii aici.

“Suntem la a 3-a ediție și avem peste 500 de produse. Acest număr este important pentru că reprezintă o creștere de 400% față de primul an de Moș Dizainăr și, în același timp, o considerabilă creștere a numărului de designeri și a calității produselor. Moș Dizainăr este târgul cu peste 100 de creatori; cred că nu s-au mai strâns niciodată atât de mulți sub același acoperiș. Acest lucru se datorează și faptului că în ultimii 2 ani am cunoscut mulți designeri români, cu care am avut ocazia să lucrăm, să ne împrietenim și chiar să dezvoltăm proiecte comune în cadrul magazinului Dizainăr.“ Mihnea Ghilduș, designer și fondator Dizainăr.

Așadar, în perioada 19 – 24 decembrie, Moș Dizainăr vă așteaptă la casa lui din strada Puțul cu Plopi nr. 17, dar și online, la adresa www.dizainar.ro, unde cei mai creativi designeri români vor expune obiecte unice la prețuri de sărbătoare.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0