fbpx

Musette prezintă albumul de brand – “Compendium”, în Kube Musette

“Cristina Bâtlan a observat lucrările noastre, expuse în diferite contexte si ne-a propus acest proiect.” spune Marian Pălie, stilist şi parte a duo-ului creativ care a făcut posibilă existența acestei lucrări.

Rezultatul unui an de lucru, “Compendium” coordonat de Marian Pălie și Emilian Ciobanu reconstruieşte istoricul Musette, într-un mod aparte. Albumul “Compendium” a avut la bază o arhivă de imagini, creată în aproximativ 20 de ani de existenţă Musette.

5

Capitolele reprezintă noi perspective în jurul colecţiilor Musette: “Am optat pentru o structura interna destul de simplă. Capitolele te poartă într-un labirint vizual, de forme şi structuri. Rolul nostru a fost de a organiza, reinterpreta, cola şi curatoria, printr-un limbaj propriu şi comun, momentele frumoase care au marcat istoria Musette. Tehnicile folosite au venit de la sine. Încercăm să înţelegem materialele pe care le avem în faţă şi să găsim tehnica perfectă care să pună în evidenţă respectivele imagini. Aşa am ajuns să descoperim tehnici şi soluţii din ce în ce mai diverse în aşa fel încât, călătoria prin acest obiect să fie mereu atractivă. Cele mai multe dintre lucrări s-au creat în mod digital dar au fost şi capitole care s-au realizat analog.”

Recunoscut pentru calitatea şi design-ul de lux ale pantofilor şi genţilor sale, Musette este brand-ul care ilustrează echilibrul perfect între tradiţie, cercetare, măiestrie artizanală şi fler pentru inovaţie. Atenţia acordată fiecărui detaliu, împreună cu fineţea şi preţiozitatea materialelor, fac din creaţiile Musette adevărate embleme ale luxului contemporan.

Design-ul exclusivist, calapoadele şi finisajele realizate de cei mai buni artizani reprezintă misiunea Musette – cea de a crea şi a oferi o experienţă distinctă clienților săi.

Încă din 1991, brand-ul românesc Musette spune o poveste cu fiecare creaţie și încurajează oamenii să redescopere frumosul. Toate produsele sunt realizate în întregime în Europa.

Despre „filosofia” brandului Musette am avut si noi ocazia sa aflam prin intermediul colegilor de la Igloo Architecture, care in acest an s-au ocupat de amenajarea a trei noi magazine Musette in Budapesta, Sibiu si Bucuresti. Despre Musette Baneasa v-am povestit aici, iar pe celelalte doua le puteti descoperi in paginile numarului #170 igloo.

Curator expoziţie: Irina Tăpălagă
Coordonatori: Marian Pălie şi Emilian Ciobanu
DTP: Sebastian Guraliuc
Organizator: Musette

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0