fbpx

NATURA Fest: sărbătoare în Cișmigiu

Parcul Cișmigiu va deveni în weekendul 5-6 iunie prilej de celebrare a Zilei Internaționale a Mediului (5 iunie) sub sloganul „Reciclează, reutilizează, recreează”, în cadrul primei ediții a festivalului NATURA Fest.

Ziua Internațională a Mediului (5 iunie) va fi sărbătorită în Parcul Cișmigiu cu expoziții de artă realizată cu materiale reciclate, ateliere creative pentru copii și adulți, plimbare cu bicicletele prin București ori dans, în cadrul primei ediții a NATURA Fest (5-6 iunie).

NATURA Fest: sărbătoare în Cișmigiu

Festivalul se va alinia mișcării mondiale care se desfășoară sub egida Programului de Mediu al Națiunilor Unite (UNEP), scopul său fiind responsabilizarea locuitorilor orașului față de acesta și mediul în care trăiesc.

Aveți ocazia să militați împotriva poluării prin participarea la Crosul Verde al Bicicletelor (sâmbătă, 6 iunie, ora 10.00). Se va porni din parcul Cișmigiu, iar înscrierea se face pe baza unui material reciclabil adus (deşeuri electrice şi electronice/ baterii sau acumulatori).

Serile se vor încheia cu o serie de concerte: Toulouse Lautrec, The Amsterdams, Grimus, Les Elephants Bizarres, Tony Baboon şi Domino.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0