fbpx

Nespresso. What else?

Cafeaua. Răsfăț fin, moment de reflecție, inspirație și viziune. Tot ea construiește, însă, un univers de semnificații ce redă energia lumii moderne: vibrația orașului, splendoarea formelor sale, îndrăzneala înălțimilor.

CitiZ by Nespresso vă arată frumusețea Orașului deopotrivă cu forța și grația omului modern și a pașilor săi. O geometrie în stare pură, dedicată ochiului cunoscător, iubitor al designului „state-of-the-art”.

Viziune. Tehnologia avansată nu ar trebui să fie rece și lipsită de emoție. Acesta a fost principiul de realizare al aparatelor Nespresso, viziune regăsită în execuția impecabilă a aparatului CitiZ. Definit prin excelență de un design industrial, puternic urban, acesta exprimă vibrația extraordinară și stilul de viață alert al marilor orașe ale lumii, fiind piesa centrală a colecției Nespresso din acest sfârșit de an.

Execuție. Tactilitatea suprafețelor fluide, rafinamentul liniilor curbe și al volumetriilor compuse, de inspirație retro, se desfășoară într-un spectacol de design și tehnologie manifestat impecabil în două modele diferite – CitiZ și CitiZ&Milk. Produsul încorporează aceeași tehnologie remarcabilă și presiune de 19 bari pentru care sunt deja recunoscute aparatele Nespresso, versiunea CitiZ&Milk oferind și posibilitatea de a prepara rețete gourmet, cu spumă de lapte proaspăt. Cafeaua dumneavoastră va fi gata în cel mult 25 de secunde. Aparatele CitiZ sunt cu 40% mai eficiente decât clasa energetică A și se opresc automat după 9 minute. Nu întâmplător, modelele CitiZ pot deveni subit punctul central al blatului de lucru și principala atracție a bucătăriei.

Cafea. Combinația unică dintre sistemul de extracție profesional încorporat în aparatele Nespresso și capsulele Nespresso este cea care determină rezultatul excepțional, inegalabil, din fiecare ceașcă de cafea. Pentru a vă oferi o cafea excepțională, experții Nespresso caută doar cele mai rafinate soiuri de cafea – doar 1-2% din cafeaua cultivată în lume corespunde criteriilor de selecție extrem de riguroase care o fac eligibilă pentru realizarea celor 24 de sortimente de cafea Grand Cru Nespresso.

Nespresso Boutique
Calea Dorobanților nr.210
www.nespresso.com

screen-shot-2016-12-05-at-14-44-52

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0