fbpx

NO.MAD Talks lansează Online Meetups, în sprijinul comunităţii de freelanceri

Peste 70 de persoane s-au înscris în prima zi la sesiunile de Online Meetups organizate de NO.MAD Talks pentru a susține comunitatea de freelanceri, una dintre cele mai afectate în această perioadă de criză, când bugetele se contractă și economia încetinește.

Obișnuiți să-și instaleze biroul în cafenele sau prin hub-uri, freelancerii stau acum izolați la domiciliu fără posibilitatea de a interacționa face to face cu ceilalți. Echipa NO.MAD Talks a găsit însă o variantă de a strânge rândurile păstrând “distanțarea socială” impusă de autorități şi invită freelanceri să intre pe Skype pentru a lua parte la Online Meetups, un proiect care îşi propune să mențină vibe-ul comunității și să ofere susținere până la trecerea valului de pandemie.

Prin urmare, începând de săptămâna aceasta, freelancerii sunt invitaţi să participe la NO.MAD Talks Online Meetups, mici sesiuni de discuție cu psihologi, experți în time management, coaching, nutriție și sport. Acestea vor avea loc de două sau trei ori pe săptămână, iar pe https://www.nomadtalks.ro/ vor fi publicate jurnale de lucru de acasă primite de la freelanceri, dar și articole cu sugestii și recomandări de la freelanceri pentru cei care lucrează de acasă pentru prima dată.

După ce aproape 30 de freelanceri, angajați și antreprenori au participat la primul meetup, Despre scenarită și cum să îți gestionezi emoțiile cu Ligia Moise, psiholog clinician, următoarele întâlniri planificate sunt:

Vineri, 20 martie (10:00 – 11:30)

Cum să îți organizezi timpul când lucrezi de acasă cu Madalina Preda, fondator Simplu e mai bun

Vineri, 20 martie (14:00 – 16:00)

Cum să-ți menții un mindset echilibrat cu Nora Neghina, psihoterapeut

Luni, 23 martie (10.00 – 12.00)

Care sunt provocările freelancerilor în perioada de criză cu Iunieta Sandu și Anca Spiridon, NO.MAD Talks

Miercuri, 25 martie (11:00 – 13:00)

Cum să îți menții starea de productivitate cu Andreea Baudici, Coach

Meetup-urile sunt gratuite, iar locurile se rezervă completând formularul următor

https://forms.gle/DcUJacwH3vm9pp728

Participanții primesc cu o zi înainte de meetup pe e-mail toate detaliile tehnice de care au nevoie pentru a intra în conferință.

***

 

NO.MAD Talks este un eveniment lunar de networking și educație dedicat freelancerilor și antreprenorilor la început de drum, fondat de Iunieta Sandu. Mai multe detalii despre concept sunt disponibile pe www.nomadtalks.ro.

 

 

 

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0