fbpx

NOAPTEA ALBĂ A CELOR MAI COOL LOCALURI DIN BUCUREŞTI

Raluk.ro şi Heineken te invită la o noapte albă cum mai rar trăim în Capitală: o noapte în care ne înfruptăm gratuit din ce are Bucureştiul mai cool! Scopul nostru este să-ţi arătăm faţa nevăzută a Bucureştiului – daca te-ai săturat să te îmbulzeşti prin eternul centru istoric, noi îţi promitem că sâmbătă, 20 octombrie, de la 20:00, vei avea parte de o experienţă de neuitat, în afara lui!

NOAPTEA ALBĂ A CELOR MAI COOL LOCALURI DIN BUCUREŞTI

După o ediţie pilot de succes, revenim cu invitaţia de a proba localuri, şi cu premii pe măsură pentru cei mai de succes coolhunteri pentru o noapte: sâmbătă, 20 octombrie, între 8 seara şi 2 noaptea. Iar după ora 2, când spunem “STOP!” mişunării nocturne şi ne adunăm cu toţii pentru petrecerea finală, la berăria Hanul cu Tei, Heineken va oferi, prin tragere la sorţi dintre taloanele participanţilor, o excursie pentru două persoane în Amsterdam!

Azi ai Paşaport de coolhunter, mâine ai bilet spre Amsterdam!

Cele mai tari localuri din afara centrului vechi vor sta deschise după programul lor obişnuit şi îţi vor oferi cel mai bun preparat din meniu GRATUIT, doar ca să te convingi că, pentru o experienţă de going-out completă, merită să te aventurezi şi în afara centrului! Consultă http://koolhunt.raluk.ro/ pentru procedură şi lista localurilor participante, cu tot cu ce îţi vor oferi fiecare să deguşti în Noaptea Albă!

Nu uita de ştampilă: odată ce ai consumat ceva din meniul unui local participant la Noaptea Albă, cere ospătarului să îţi ştampileze talonul de participant (“Paşaportul” de coolhunter) şi adună 6 ştampile, din 6 localuri diferite ca să intri în cursa pentru Premiul Supriză Raluk! Consumă şi trei beri Heineken (la preţul din meniu) pe parcursul Nopţii Albe, adună cele trei stampile pe Paşaport şi vei putea câştiga o excursie în Amsterdam pentru 2 persoane, oferită de Heineken!

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, de la ora 2 noaptea, în berăria Hanul cu Tei, de pe Lipscani 63-65, unde vom încinge un Mare Party Final până în zorii zilei de duminică!

Intră pe koolhunt.raluk.ro/ pentru mai multe detalii şi anunţă-ţi prietenii pe Facebook!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0