fbpx

NOVATIK NATURA – O tușă rafinată pentru acoperișul tău!

Acoperișul Novatik NATURA reprezintă o investiție pe termen lung în calitate, durabilitate și o estetică deosebită. Piatra, rezistentă și dură, cel mai vechi material de construcție din toate timpurile, a fost aleasă pentru a înnobila panourile metalice Novatik NATURA, împrumutându-i atât aspectul natural, cât și rezistența la încercările vremii.

Novatik NATURA înseamnă un panou din oțel de cea mai bună calitate, protejat anticoroziv cu Al-Zn pe ambele fețe, peste care, cu ajutorul unei rășini acrilice, este aplicată roca vulcanică tratată termic (până la 900 C⁰), tratament ce oferă culorii stabilitate sporită la ultraviolete. Ultimul strat de lac acrilic transparent conferă strălucire și rezistență mecanică sporită. Faptul că profilarea este anterioară aplicării stratului de piatră, generează o acoperire controlată și uniformă ce exclude apariția microfisurilor în straturile aplicate.

Grație acoperirii cu rocă vulcanică, Novatik NATURA este unul dintre cele mai silențioase acoperișuri metalice și reprezintă una dintre cele mai sigure și eficiente soluții împotriva căderilor abundente de zăpadă și grindină. Sistemul de fixare cu prindere paralelă cu planul acoperișului oferă o rezistență sporită împotriva vânturilor extreme, iar dimensiunea redusă a modulelor Novatik NATURA minimizează efectele dilatării și contractării generate de diferențele mari de temperatură.

Gama NATURA cuprinde cinci profile distincte care recreeză aspectul învelitorilor consacrate: Novatik NATURA CLASSIC – profil ce amintește de țigla tradițională de pretutindeni, Novatik NATURA WOOD – de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn, Novatik NATURA SLATE – de aspectul deosebit al ardeziei, Novatik NATURA ROMAN – de arhitectura acoperișurilor mediteraneene și Novatik NATURA STONE – de  imaginea inconfundabilă a acoperișurilor din piatră.

Acoperișul Novatik  imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit ce poate să le scoată din anonimat.

flyer v22

Despre Novatik:

N O V A T I K  este compania care produce sistemele de invelitori Novatik METAL (tigla metalica in panouri mici, tabla prefaltuita, tabla faltuita, sisteme de jgheaburi si burlane), Novatik NATURA (tigla metalica cu acoperire de roca vulcanica). Novatik a dezvoltat constant noi profile ce imprima aspectul de neconfundat al acoperisurilor traditionale, pastrand insa toate avantajele unui acoperis metalic (rezistenta sporita la coroziune, acoperis solid, durabil si greutate redusa).

Designul acoperisurior Novatik este insiprat de aspectul invelitorilor consacrate care amintesc de tigla traditionala de pretutindeni (Novatik NATURA CLASSIC | Novatik METAL CLASSIC), de acoperisurile faltuite de alta data (profil Novatik METAL CLICK), de frumusetea naturala a acoperisului din sindrila de lemn (Novatik NATURA WOOD | Novatik METAL WOOD), de aspectul deosebit al ardeziei (Novatik NATURA SLATE | Novatik METAL SLATE),  de arhitectura acoperisurilor mediteraneene (Novatik NATURA ROMAN) si de imaginea inconfundabila a acoperisurilor traditionale din piatra (Novatik NATURA STONE).

Mai multe informatii:

 

Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0