fbpx

O carte despre ceramica în arhitectură. „Ritmos, Ciclos y Comportamientos”

Ritmos, Ciclos y Comportamientos. La cerámica en la arquitectura este titlul celei de-a treia cărţi publicate pentru ASCER (Ascociaţia Producătorilor de Ceramică din Spania), de către editura ACTAR.

Cartea ilustrează 31 de proiecte de arhitectură în care ceramica joacă rolul principal. Printre acestea se numără “Paseo marítimo de la playa de Poniente de Benidorm”, realizat de Carlos Ferrater şi Xavier Martí, “Palacio de Congresos Expo Aragón”, realizat de Nieto Sobejano, “Edificio de oficinas en Valencia”, de Ruiz-Larrea şi asociaţii, “Central Saint Gilles” de Renzo Piano şi “Muzeul Brandhorst” de Sauerbruch Hutton.

Cartea a fost editată de ACTAR, una dintre cele mai importante edituri spaniole în materie de arhitectură, design grafic şi artă contemporană. Volumul se adresează unui public specializat, descriind în amănunt unele dintre operele arhitecturale de referinţă pentru diversele posibilităţi de utilizare ale ceramicii.

Pe lângă cele 31 de proiecte, cartea reuneşte o serie de articole de specialitate, redactate de nume importante din lumea arhitecturii, precum Hans Drexler sau Vicente Sarrablo şi Víctor Echarri.

Cu un tiraj de 10.000 de exemplare, cartea a fost publicată atât în limba spaniolă cât şi în engleză, fiind prezentă în majoritatea librăriilor de specialitate. Scopul acestui volum este să ofere publicului specializat informaţii cu privire la posibilităţile tehnice şi estetice oferite de materialul ceramic.

O carte despre ceramica în arhitectură.

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0