fbpx

O nouă ediţie a Târgului de Crăciun al Cartierului Creativ, pe 4 decembrie

Pe 4 decembrie, la Institute, The Café (Str. Știrbei Vodă 104-106) se organizează Târgul Cartierului Creativ, ocazie cu care vei putea #cumpăraLocal de la vecinii din Cartierul Creativ.

Şi pentru că alegerea cadourilor perfecte poate fi uneori problematică chiar şi pentru cei mai zeloşi dintre noi, expozanţii îţi vin în întâmpinare cu câteva alternative, potrivite pentru toate gusturile.

Poţi cumpăra obiecte de ceramică semnate de Mădălina Teler (De Ceramica), bijuterii semnate de Carla Szabo, jucării de la designforkidz.com, cărți de la Modul Cărturești sau reviste de la Dispozitiv Books.

Te mai așteaptă surprize din partea Nalu Underwear, BumbagR, The Hive, Dulciuri de la Maya, Gelato D’Amore și băcănia Earth Food, aşa că ai destule motive să îţi notezi evenimentul în calendar.

 

 

În plus, Asociatia Young Initiative le sare și anul acesta în ajutor copiilor instituționalizați din sectorul 4 și aduce la târg un coș special unde puteți lăsa cadouri de Crăciun pentru aceștia. Haine, cărți, jucării, dulciuri ambalate neperisabile – practic orice lucru care aduce bucurie unui copil cu vârsta între 4 și 18 ani este binevenit. Obiectele pot fi noi, cât și folosite, însă curate și într-o stare bună.

Târgul se deschide la ora 17:00 şi îşi închide porţile la 22:00. Accesul este liber.

Acest târg face parte din festivalul de shopping Miercurea Minților Creative.
#CumpărăLocal

 

***

Cartierul Creativ, spaţiu delimitat de străzile Berzei, Calea Griviței, Calea Victoriei și Bd. Regina Elisabeta, este un proiect care prinde din ce în ce mai mult contur în peisajul Capitalei.

Gândit și concretizat de asociația cu același nume, proiectul își propune să poziționeze zona din jurul Parcului Cișmigiu drept primul cartier creativ al Bucureștiului, o comunitate care iese în evidență prin oamenii care locuiesc și lucrează aici, prin inițiative antreprenoriale și comunitare, instituții culturale, teatre independente, studiouri de arhitectură, restaurante, cafenele și nu numai.

 Dincolo de această preocupare, Asociația Cartierul Creativ și-a propus și să creeze contextul necesar ca cei din această zonă să se cunoască, să colaboreze și să dea împreună naștere unor inițiative de care să beneficieze întregul cartier.

Mai multe despre Cartierul Creativ aflați pe cartierulcreativ.ro.

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0