fbpx

O nouă experiență Together World Tour by Ideal Standard în lumea designului – Paris, 21 octombrie

6 ORAȘE. 6 COLECȚII. 6 MOMENTE

Ideal Standard invită arhitecții, designerii și toți iubitorii de frumos la o serie unică de evenimente hibrid, Together World Tour,
ce dezvăluie într-o formulă inedită povestea din spatele designului care ne modelează viețile

A patra destinație: Paris, 21 octombrie – un univers fermecător

 

Primul eveniment al Together World Tour ne-a purtat la Milano, în inima vibrantă a designului italian. Călătoria a continuat apoi la Berlin, sub semnul libertății creative și al intersecției neconvenționale dintre design, arhitectură și spiritul rebel al orașului. În septembrie ne-am oprit în freamătul Londrei, unde am explorat parcursul câtora designeri și creatori englezi ce au revoluționat istoria designului mondial, iar noile colecții Ideal Standard lansate, pe rând, în aceste orașe au spus, în forme și culori contemporane, povestea devenirii lor și au dezvăluit surse de inspirație din trecut ori extrase din atmosfera efervescentă specifică metropolelor alese ca destinații-cheie în călătoria Together World Tour.

 

Cea de-a patra destinație este irezistibilul Paris. Evenimentul se va desfășura în 21 octombrie 2021, la Paris, de la 13:00 (ora României) și va avea printre invitați nume de prestigiu din lumea designului mondial, pe care vi le vom dezvălui în curând.


PREMII PENTRU PARTICIPANȚI

Până atunci, îi invităm pe arhitecți, designeri & prieteni creativi ai igloo să se înscrie la eveniment AICI, apoi să intre pe pagina noastră de Instagram pentru a câștiga unul dintre cele 2 cursuri oferite Ideal Standard România x igloo: 3DS Max și AutoCAD, organizate de Atelierele ILBAH. În plus, vom oferi prin tragere la sorți și 90 de tricouri de colecție, cu un design special creat pentru Together World Tour.

banner giveaway_update logo mic

tricou1

 

Ce înseamnă călătoria Together World Tour

 

Ce au în comun Milano, Berlin, Londra, Paris, Dubai și Shanghai? Sunt capitale emblematice ale lumii și spații ce găzduiesc anul acesta evenimentele inovatoare concepute de Ideal Standard special pentru comunitatea internațională de Arhitectură și Design. Together World Tour transgresează granițele și estompează distanțele adresându-se unui public creativ global printr-o fuziune inedită și spectaculoasă de conținut digital și interacțiune fizică, direct din aceste destinații-cheie.


Evenimentele din cadrul Together World Tour dezvăluie lansări exclusive de produse în premieră mondială, pătrunde în profunzimea culturii designului propriu fiecăreia dintre aceste capitale și oferă adevărate momente de neuitat. „Digital” și „personal” sunt cele două lumi pe care Ideal Standard le aduce împreună, pentru a inspira, a delecta și a crea noi legături între oameni, povești, idei. Ziua evenimentelor va include streaming-uri incitante și materiale inedite, gândite special pentru toți cei pasionați de design și frumos.

 

 

Pentru a continua călătoria cu momente de neuitat și cu premii,
înscrie-te pe https://www.togetherworldtour.com/en/

Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0