fbpx

O oază de Wellness în inima Bucureştiului!

Technogym, lider pe piaţa de echipamente fitness premium, wellness şi design, deschide un magazin în Bucureşti. Situat pe Strada Luterană numărul 2, în spatele Complexului Radisson Blu, Magazinul Technogym este prima locaţie din Bucureşti ce oferă o soluţie completă pentru un stil de viaţă wellness.

Imaginaţi-vă că există un magazin în care puteţi intra şi unde veţi găsi tot ceea ce vă doriţi pentru a putea rămâne în formă. Unde experţii vă îndrumă pentru a vă putea construi un colţ wellness în casa dumneavoastră. Un loc unde puteţi reveni, oricând veţi dori, pentru a alege soluţia perfectă pentru dumneavoastră. Toate acestea se întâmplă pe Strada Luterană numărul 2, în centrul Bucureştiului, în noul Magazin Technogym.

Magazinul, cu o suprafaţă de peste 115 metri pătraţi, satisface toate nevoile stilului de viaţă şi reflectă stilul şic şi optimizat ce a devenit sinonim cu marca Technogym. Conceptul a fost dezvoltate de cunoscuta companie Italiană de arhitectură STUDIO SGROI, aceeaşi companie care a dezvoltat conceptul pentru toate Magazinele şi Showroom-urile Technogym din lume, având ca punct forte crearea remarcabilului Magazin New York, amplasat pe Strada Greene numărul 70, în Soho, New York.

Expuse în Magazinul din Bucureşti, printre altele, găsim Linia Personal, care include produse wellness cu design inovator, cum ar fi Kinesis Personal, o piesă cu un design frumos şi un sistem ingenios ce oferă peste 200 de exerciţii personale care asigură forţă, flexibilitate, echilibru şi rezistenţă ocupând doar un metru pătrat; Linia Forma, echipamente create pentru a se potrivi perfect atât în rezidenţe de lux, cât şi în hoteluri, precum şi produse selectate ale liniei cardio Excite+ de la Technogym, echipamente profesionale la cele mai înalte standarde capabile să reziste celor mai dure condiţii de utilizare.

Însă produsele Technogym nu sunt doar echipamente de fitness, sunt elemente de design interior, obiecte de artă, care se integrează perfect în cele mai bune hoteluri, birouri, cluburi, rezidenţe şi centre spa din întreaga lume. Cele mai bune exemple sunt Kinesis Personal, Run Personal, Recline Personal şi Cross Personal, produse proiectate de renumitul arhitect Antonio Citterio şi care exprimă stil şi inovaţie. Magazinul găzduieşte echipamente inovatoare, care elimina toate scuzele celor comozi şi dependenţi de reţelele de socializare, deoarece acum pot dedica mai mult timp sănătăţii lor, în timp ce se află pe Twitter, pe Facebook sau în timp ce verifică ultimele ştiri.

Run Personal a fost prima bandă de alergat cu conectare internet: VisioWeb integrat, un ecran intuitiv, sensibil la atigere, cu interfaţă multimedia ce permite utilizatorilor să-şi citească e-mailurile şi să acceseze site-urile favorite şi comunităţile online. Entuziaştii fitness îşi pot conecta iPhone-ul la platforma digitală, se pot uita la televizor sau îşi pot urmări antrenamentul.

Kinesis Personal readuce omul în centrul atenţiei. Mulţumiţă tehnologiei brevetate “FullGravity Technology”, care permite o mişcare3D naturală şi o abordare centrată pe om, se creează o experinţă dincolo de vârsta aparatului, oferind peste 200 de exerciţii pentru antrenament, în mai puţin de un metru pătrat, ajutându-i pe utilizatori să redescopere abilităţi fundmentale cum ar fi rezistenţă, echilibru, fortă şi flexibilitate.

Recline Personal duce fitness-ul la un alt nivel. Oferind interfaţa multimedia VisioWeb elimină practic orice scuză pentru a nu vă antrena, în timp ce scaunul ergonomic conceput de Vitra asigură menţinerea unei posturi corecte pe toată durata antrenamentului. Acest aparat remarcabil integrează performanţa şi stilul , excelenţa biomecanică şi inovaţia.

Cross Personal, cel mai recent adăugat membru al liniei Personal, este echipamentul ce transformă antrenamentul într-o experienţă multisenzorială. Linii elegante şi forme graţioase oferă Cross Personal farmecul specific“Made in Italy”, ce surprinde privirea. Ca şi la celelalte echipamente din gama Personal, nota distinctă Antonio Citterio este evidentă: prin îmbinarea materialelor, a formelor şi a culorilor a reuşit, din nou, să creeze un produs unic.

Linia Forma Line a fost concepută ascultând nevoile directe ale utilizatorilor finali şi încorporând caracteristici ale liniei cardio potrivite pentru cluburi fitness. Au fost implementante caracteristici de siguranţă, au fost aduse îmbunătăţiri în ce priveşte detaliile ergonomice, divertismentul personal şi comfortul clientului pentru a îmbunătăţi experienţa generală a utilizatorului. Însă Linia Forma nu reprezintă doar stil, ea este şi practică şi funcţională. Datorită dimensiunilor reduse, ale de exemplu Spazio Forma şi Unica, se poate crea o sală completă acasă în doar câţiva metri pătraţi. Mulţumită suportului pentru iPad/tabletă /telefon inteligent, disponibil(vertical sau orizontal) la toate produsele cardio din Linia Forma, vă puteţi dedica timpul intereselor personale păstrându-vă motivaţi pe durata antrenamentului.

Noi, oamenii, ne-am născut pentru a merge şi a ne mişca. Din păcate, ritmul de viaţă agitat al vieţii moderne a făcut ca populaţia planetei să fie mult mai sedentară ca în trecut, cu consecinţe grave asupra stării noastre de sănătate: obezitate, hipertensiune, boli cardiovasculare. De o lungă perioadă de timp, Technogym susţine activitatea fizică ca pe o modalitate de prevenire a bolilor, dar şi ca tratament pentru sănătatea populaţiei. 30 de minute de activitate cardiovasculară de intensitate medie în fiecare zi sunt suficiente pentru a preveni şi a reduce riscul de boli cronice şi un stil de viaţă nesănătos.

Adoptând abordarea Technogym centrată asupra omului, Clienţii îşi pot programa o întâlnire la MagazinulTechnogym oricând doresc, 7 zile pe săptămână, sunând la 021 311.17.73 sau scriind un e-mail la TGstore@livingwell.ro. Mişcarea vă face bine!! Faceţi prima mişcare şi sunaţi/trimiteţi un e-mail acum!! LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD!

Tag-uri:
Coșul de cumpărături
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0