fbpx

Pentru case mari sau mici, Schüco este soluția potrivită, iar casa modulară Cabini o dovedește

Ritmul trepidant al vieții moderne ne determină adeseori să căutam locuri mai liniște pentru perioadele de vacanță. Dar nu toți renunțăm ușor la confortul locuințelor urbane, cu care suntem obișnuiți. Iar problemele pe care le poate ridica construcția unei case în locuri izolate sunt greu de imaginat, dar sigur nu vor fi puține.

De aceea, căsuța modulară Cabini, realizată de compania TF Lavanda din Zalău, poate fi o soluție rapidă (livrare la cheie în 3-4 luni), confortabilă, sigură și avantajoasă pentru o casă de vacanță. Cea mai simplă variantă este realizată din două module, la parter fiind bucătăria și baia, iar la etaj dormitorul și zona de zi, însumând o suprafață utilă de 36 mp. Prin deschiderea ușii glisante, terasa generoasă se adaugă acestui spațiu.

2 - DSC_7443-Edit

Confort la superlativ chiar în inima pădurii

 

Ambianța interioară confortabilă este menținută datorită izolării cu vată bazaltică a pereților și tâmplăriei performante din punct de vedere al izolării termice și fonice. Vitrajele de dimensiuni mari asigură din plin lumina naturală atât de necesară stării noastre de bine, și, în același timp oferă o vedere panoramică asupra mediului înconjurător, favorizând conexiunea cu natura. De asemenea, jaluzele exterioare protejează împotriva radiație solare excesive.

3 - DSC_7569-Edit

Din punct de vedere estetic, jocul volumelor este simplu, dar surprinzător, iar culorile fațadei ventilate și tâmplăriei pot fi alese conform preferințelor. Desigur, pentru a obține o suprafață utilă mai mare, se pot cupla mai multe module, dar proiectul va respecta mereu criteriile autoimpuse de constructor, pentru a realiza o construcție cu amprentă de carbon cât mai mică. Pentru aceasta, se folosesc tehnologii moderne și materiale de cea mai bună calitate: fațadă ventilată, vată bazaltică și tâmplărie performantă din aluminiu Schüco. Peste hidroizolația acoperișului se pot monta panouri solare și fotovoltaice, sau acoperiș verde.

Soluții alese cu grijă asigură cheltuieli reduse de întreținere

 

Eficiența energetică a acestei mini-case rezultă din luarea în considerare a tuturor factorilor, în special izolarea pereților și alegerea unei tâmplării performante din punct de vedere energetic (prin sistemul de ferestre Schüco AWS 75.SI+ și sticlă triplu termoizolantă se obține o izolare termică la nivel de casă pasivă), dar și prin utilizarea sistemelor de umbrire exterioară cu o eficiență ridicată (prin jaluzele Warema), care deviază radiațiile solare înainte ca acestea să ajungă la suprafața de sticlă.

 

Simplitate, minimalism și libertate, combinate într-o construcție reușită: casa Cabini de la TF Lavanda.

6 - DSC_7484-Edit
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0