fbpx

Perdele și draperii inteligente, pentru confortul caselor și un viitor sustenabil

FOTO: Emanuelle Firman

Pentru noi toți, locuința este spațiul intim, destinat relaxării, în care ne dorim, în primul rând, să creăm o atmosferă confortabilă și protejată. De aceea, începând cu 23 octombrie, Somfy România desfășoară o campanie națională de promovare a soluțiilor de automatizare pentru perdelele, draperii și jaluzele de interior, gândite cu scopul de a ne ajuta să controlăm în mod inteligent sistemele de umbrire din interiorul casele noastre și a ne defini mai bine propriul stil de viață, în spiritul grijii pentru un viitor mai sustenabil.

Ce este un sistem de automatizare pentru perdele și draperii?

 

Automatizarea perdelelor, draperiilor și jaluzelelor de interior implică instalarea unui motor electric și a unei șine speciale, care permit acționarea acestora prin telefon, telecomandă sau prin control vocal.

 

Mai mult, perdelele motorizate se pot integra într-un sistem de casă inteligentă Somfy, caz în care controlul smart al soluțiilor de umbrire pentru interior se va realiza cu ajutorul TaHoma Switch, unitate de comandă controlată prin simpla apăsare a unui buton sau de la distanță, din aplicaţia de mobil dedicată. Aceasta este compatibilă cu peste 200 de dispozitive diferite și 21 de brand-uri de casă inteligentă.

De ce să alegi automatizarea perdelelor și draperiilor?

 

Sistemele automatizate de perdele și draperii oferă un nivel sporit de confort, fiind acționate fără efort. Lumina naturală poate fi filtrată la nivelurile dorite pentru lucru sau relaxare, sau complet blocată pentru odihnă. Perdelele și draperiile motorizate sunt silențioase și ușor de operat, cu o singura atingere a țesăturii, și au un grad ridicat de personalizare prin poziția „My”, ce permite setarea poziției preferate între complet deschis și complet închis.

Siguranță, protecție și stilul de viață dorit

 

Beneficiile estetice ale acționării de la distanță sunt, de asemenea, considerabile. Prin eliminarea nevoii de manevrare manuală, aspectul elegant și modern al perdelelor, draperiilor și jaluzelelor de interior se menține în timp. Mai mult, perdelele de dimensiuni mari sau cele grele pot fi acționate fără efort, prin funcția Touch Motion, ce necesită o singură atingere, după care perdeaua va termina automat mișcarea.

 

Motorul în sine, potrivit pentru orice tip de perdele, beneficiază, de asemenea, de un design armonios și premium, cu module de control încorporate, iar dimensiunea și tipul de montare a acestuia se potrivesc în orice tip de interior și pe orice tip de suprafață.

 

Cu ajutorul unității inteligente de control TaHoma Switch, perdelele și draperiile motorizate Somfy pot fi acţionate automat prin setări predefinite în funcție de preferinţe și de stilul de viață, precum și în funcție de condițiile meteo și de momentul zilei. Astfel, când se întunecă, perdelele se închid automat, iar luminile se aprind pentru a proteja intimitatea în timpul cinei. Chiar și în timpul vacanței, cu setările pre-stabilite din aplicația TaHoma Switch se poate simula prezența locatarilor, pentru un sentiment sporit de siguranță.

Eficiență energetică prin umbrirea inteligentă a casei

 

Sistemele de automatizare Somfy permit umbrirea inteligentă a locuințelor, prin dirijarea luminii naturale, ceea ce îmbunătățește fluxul de temperatură, diminuând astfel cheltuielile cu energia electrică, prin reducerea nevoii de folosire a aparatelor de aer condiționat și climatizare. 

 

Pentru că grija față de mediu este una dintre valorile de bază ale Somfy, motoarele produselor consumă, în stare de stand-by, mai puțin de 0,5 W, iar opțiunea pentru un sistem de casă inteligentă precum TaHoma Switch reprezintă una dintre cele mai simple și eficiente modalități pentru a împiedica risipa de energie pe termen lung.

Soluții Somfy pentru orice tip de nevoi

 

Motoarele Somfy pentru perdele și draperii pot fi alimentate cu fir sau cu o baterie încorporată, care nu va necesita reîncărcare decât, în medie, de două ori pe an.

 

Printre numeroasele variante pentru care puteți opta se numără Movelite WireFree – motor cu alimentare cu baterie cu deschidere unidirecţională sau scenică, ideal pentru spații în care nu este posibilă instalarea cablurilor de alimentare, util și în cazul proiectelor de renovare. Instalarea este ușoară, nu necesită întreținere suplimentară după instalare, iar gama largă de accesorii acoperă toate tipurile de perdele.

 

Glydea ULTRA este o soluție premium cu acționare ultra-silențioasă, pentru a garanta liniştea din cadrul locuinţei și se poate integra în orice tip de proiect de amenajare.

 

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial www.somfy.ro

 

Rămâneți la curent cu inovațiile Somfy pe conturile de social media ale companiei:

 

Instagram: https://www.instagram.com/somfy.romania/

 

Facebook: https://www.facebook.com/somfyromaniaoficial/

 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/somfy-romania/?viewAsMember=true

 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCBpZ6qYoKEIEashsR5Hi_MQ/videos

Despre Somfy

 

Somfy este liderul mondial în domeniul sistemelor de umbrire, acces și automatizare pentru locuințe și clădiri comerciale. Portofoliul de produse Somfy include o ofertă globală adaptată tuturor tipurilor de aplicații: sisteme de motorizare și comandă pentru umbrirea exterioarelor și interioarelor, sisteme automatizate de acces rezidențial, soluţii de umbrire solară dinamică și Smart Living. Grupul Somfy inovează constant pentru a crea soluții pentru clădiri care să le ofere locatarilor confort, stare de bine și siguranță, și contribuie la asigurarea unui mediu optim pentru o dezvoltare sustenabilă.
Coșul de cumpărături0
Nu exista produse în coș
Continuă cumpărăturile
0